Eveniment-Social

De Valentine’s Day, la Iulius Mall, indragostitii se pot casatori pentru o zi

Publicat: 13 feb. 2014
1

Vineri, 14 februarie 2014, romantismul va pluti în aer la Iulius Mall. Casatorii pentru o zi, premii garantate, iar la finalul zilei, un super cadou constând într-un safari în Africa – acestea sunt momentele speciale pregatite de Iulius Mall, cu ocazia Valentine’s Day.

Amorezii care doresc sa îsi declare iubire eterna si vor sa experimenteze o zi de mariaj sunt asteptati, de la ora 16.00, la „Biroul Starii Civile” de la parterul mall-ului, în zona Carrefour Market, unde vor primi un certificat care le va atesta „casatoria de proba”. Însa, pentru a dovedi ca sentimentele lor sunt puternice, cuplurile vor trebui sa treaca prin cele cinci aventuri hazlii din „jungla africana”. Toti îndragostitii vor fi recompensati de Iulius Mall cu premii garantate.

La ora 20.00, un client „îndragostit” va fi premiat pentru cumparaturile facute, prin tragere la sorti, cu un sejur de neuitat în Kenya. Cadoul Iulius Mall include doua bilete de avion dus-întors pe ruta Bucuresti-Mombasa, sapte nopti de cazare la hotel de 4 stele si un safari în doi. Si iubaretii de pe Facebook Iulius Mall Iasi vor afla cine este câstigatorul unui week-end all inclusive, pentru doua persoane, la Pensiunea Popasul Domnesc, din Voronet.
Adauga un comentariu