Actualitate

DE TOT RASUL! Un deputat fantoma a ajuns sef la filiala municipala a PNL Iasi

Publicat: 29 iul. 2016
1

Gasca de la varful PNL Iasi l-a pus pe deputatul Anton Dobos presedinte al organizatiei municipale. Dupa ce Marius Bodea a fost pus cu forta lider al organizatiei judetene, liberalii si-au pus oamenii sa controleze si filiala municipala. Astfel, un ins din gasca puscariasului Fenechiu a ajuns sub papucul lui Bodea doar pentru a-si garanta locul de deputat in toamna

”Am primit cu onoare acest vot din partea colegilor. Plec cu incredere la drum ca voi reusi sa aduc stabilitate in organizatia municipala. Aceasta organizatie a trecut prin frictiuni interne si de aceea este important sa indentificam ceea ce ne aduna, mai degraba decat ceea ce ne desparte. In acest moment, PNL Iasi este singura opozitie reala la majoritatea toxica PSD-ALDE- PMP. Avem responsabilitatea de a cenzura derapajele celor care, in acest moment, se comporta fara a tine cont de opinia iesenilor. Intentia PSD-ALDE- PMP de a indatora Iasul cu 15 mil. Euro de la BERD pentru achizitia a 75 de autobuze, cand exista posibilitatea accesarii de bani europeni, este un exemplu elocvent. Impreuna cu echipa de consilieri municipali si cu viitorul birou de conducere al organizatiei municipale, ii vom reprezenta cu cinste pe cei care isi doresc un oras european, dezvoltat, cu oportunitati pentru fiecare iesean”, a declarat Anton DOBOS, presedinte interimar al Organizatiei Municipale PNL Iasi si deputat.
Comentarii
 • Bai scrumbie afumata (presedintele lui peste stricat), orice achizitie implica implica o ivestitie financiara. Cum crezi tu ca poti obtine acele autobuze necesare pentru transportul public din Iasi fara sa investesti financiar? Cand tacto Bodea, directorul de ka.kat de la aeroport a cumparat utilaje pentru aeroport, a investit financiar, si nimeni nu l-a tras de sireturi, desi investitiile erau din banii nostri ai iesenilor. Acum, voi „corectii lui peste” vreti sa ne demonstrati sa va intereseaza soarta noastra a iesenilor. Duceti-va dra.cului la sapa, nu mai frecati menta degeaba!

  • Copilas, cezi ca habar n-ai ce spui. Cea mai mare parte a lucrarilor de la aeroport au fost decontate din fonduri europene. Asa ca CJ si-a recuperat banii, dupa aprobarea receptiei lucrarilor.

   • Batranelule, si tu citesti printre randuri ca Bodea? Nu vorbeam de lucrarile de la aeroport, ci de achizitiile pentru utilaje facute de Bodea. E o mare diferenta.

 • Dle Anton Dobos, unde este ONOAREA dvs de „OM al CETATII” cand stiti bine ca nu mai sunteti frecventabil. Cum veti conduce PNL Iasi ??? cu fetitele de la banci si de la finante pe care le-ati tot acrotit??? … ce fac adevaratii liberali din Iasi??? Oricum liberalii se afunda si castiga teren din ce in ce mai mult basistii … Un distins liberal a prezentatat la o emisiune pe un post TV local cum s-a dezvoltatat transportul local in alte mari orase din Romania, cu MULTE investitii si nu cu vorbe si punct.

 • Mai Anton Dobos, marele c-u-r-v-ar al finantelor, care ai stricat familii si ai obligat angajatele sa intretina relatii intime cu tine….desi, nevasta-ta angajata la aceeasi institutie stia foarte bine ce faci…esti bolnav mai Mosule

 • Daca nu va iese faza cu autobuze musai pe fonduri europene, puneti-l la treaba pe marele specialist Etienne si poate luati pe Axxa Por…..niste avioane ecologice. Le faceti traseu de la Agronomie la CUG sau de la Breazu la Releu…

 • Lasati-l pe Tony Dobos al meu in pace. E asa tandru si dragostos si poate asa ajung si eu o bucatica de sefa la ANAF, asa-i, Tony?

 • Ce tot vorbiti de pnl, pmp?!?..
  E aceeasi satra care nu incape intr-un singur cort si s-au impartit in mai multe corturi.
  Mai apare cate un croncan care se „cearta” in presa cu alt HOT.
  Apoi, FURA amandoi, frateste.

Adauga un comentariu