Magazin

De ce si-a schimbat Udrea rochia la nunta Elenei Basescu

Publicat: 04 sept. 2012
Designerul Catalin Botezatu a fost prezent la nunta Elenei Basescu si a comentat despre tinutele invitatilor.
Designerul a declarat la ca cele mai frumoase rochii au fost purtate de Elena Udrea, Miorita Videanu si fiica acesteia. Cu toate astea primele locuri in topul designerului sunt ocupate de femeile din familia presedintelui.
„90% din doamnele prezente la acest eveniment au fost foarte bine imbracate. 10% au facut greseli vestimentare, pentru ca este firesc, nu toata lumea este obisnuita sa se imbrace corect la un astfel de eveniment. O tinuta extrem de eleganta si rafinata, dintr-o dantela cu aspect de brocard. O rochie de printesa, delicata, ma duce cu gandul la o tarina din Rusia. O coafura speciala. O felicit pentru ca a ales un creator roman, pe Galina, buna mea prietena, care s-a vazut clar ca a pus amprenta aceea ruseasca, venita de peste Prut”, a declarat Botezatu pentru Romania TV.
Designerul a precizat, insa, ca, din punct de vedere vestimentar, este fan Elena Udrea.
„Doamna a schimbat doua rochii extraordinar de frumoase, una mai speciala decat cealalta. In prima, un decoleu frumos, avea si la spate un decolteu generos, avea spatele gol. A schimbat o rochie – a doua este de culoare ciclam, foarte vaporoasa, destul de sofisticata, cu bijuterii aurii”, a povestit Catalin Botezatu.
Elena Udrea s-a schimbat intrucat cineva a calcat pe trena primei sale rochii. „Daca ti se intampla un eveniment nefericit, ca doamnei Udrea, care a fost calcata pe trena si a trebuit sa isi schimbe rochia, este in regula. In general, nu trebuie sa schimbi rochia, pentru ca nu e foarte elegant. Doar miresei i se poate permite. La barbati, nu dai jos sacoul pana la sfarsitul evenimentului, chiar daca ti-e cald”, sfatuieste designerul.Adauga un comentariu