National

De ce nu l-a salutat Basescu pe Ponta de Ziua Armatei. Explicatia presedintelui

Publicat: 26 oct. 2014
1

Presedintele Traian Basescu a explicat, duminica, motivul pentru care nu a dat mana cu premierul Victor Ponta la manifestarile de marcare a Zilei Armatei Romaniei, organizate cu o zi in urma, la Carei.

„Ce treaba aveam eu cu premierul ieri (sambata – n.r.)? Premierul ieri era in calitate de presedinte al unui partid. Protocolul de stat este foarte clar cu privire la manifestarile la care participa Armata si presedintele, iar premierul daca voia sa fie bagat in seama de presedintele Romaniei trebuia sa nu se aseze cu partidul, trebuia sa se aseze langa seful Statului Major al Armatei.

Citeste si Traian Basescu, despre viitoarea sa RESEDINTA, la terminarea mandatului

Trebuia sa fie langa seful Statului Major al Armatei. Eu, in calitate de comandant al Armatei, la o asemenea manifestare, de Ziua Armatei, nu ma duc langa un civil care astazi este, maine nu este, ci ma duc langa seful Statului Major al Armatei”, a declarat Basescu, duminica, dupa intalnirea pe care a avut-o, intr-un restaurant din Capitala, cu Elena Udrea, candidatul PMP in alegerile prezidentiale.

Citeste si Basescu, atac la Iohannis si Ponta din usa berariei: Sunt nepotriviti sa conduca Romania

Manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Armatei Romaniei si implinirea a 70 de ani de la actiunile de eliberare a teritoriului national purtate de Armata in cel de-al Doilea Razboi Mondial s-au desfasurat, sambata, la Ansamblul Monumental „Glorie Ostasului Roman” din Carei.

Citeste si Vezi ce spune Traian Basescu despre eventualitatea prelungirii mandatului

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, au participat la eveniment, la sosire presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. A fost prima intalnire a celor doi din acesta campanie electorala.

Citeste mai multe pe rtv.net
Adauga un comentariu