National

De ce il sustine Victor Ponta pe Recep Erdogan: „Ma gandesc la binele Romaniei”

Publicat: 21 iul. 2016
1

Lovitura de stat esuata din Turcia a dus la evenimente fara precedent. Dictatorul Recep Erdogan a trecut la masuri extrem de dure, iar totul e de abia la inceput. Victor Ponta il sustine insa pe Erdogan si spune si de ce a luat o asemenea pozitie.

„Dupa parerea mea tot ce se intampla in Turcia si ce am scris eu e spre interesul Romaniei. Obama si Merkel cand l-au sustinut pe Erdogan s-au gandit la binele tarilor lor. Asa si eu.”, a spus Ponta.

Fostul premier nu l-a uitat nici pe Klaus Iohannis cu care are un razboi personal. Nici actualul Ministru al Educatiei, Mircea Dumitru nu a fost uitat de Ponta.

„Noi suntem obisnuiti sa fim umiliti de cei mari. Acum am ajuns sa fim umiliti si la Sofia. Ne certam si cu Turcia. Cu Ucraina nu avem o relatie prea stransa. In R. Moldova domnul Iohannis a fost o singura data in viata lui iar domnul Ciolos nu a fost niciodata de cand e premier. Ramanem singuri. E o prostie si o greseala. Pun in ghilimele asta cu greseala sa nu se mai ia de mine ala cu pionierii, ministrul Dumitru.”, a tunat Ponta.
Adauga un comentariu