National

De ce a divortat de PETRE? MIOARA ROMAN RUPE TACEREA, dupa nunta fiicei sale

Publicat: 20 iun. 2014
mioara roman
mioara roman

Intre a regreta ca n-ai incercat un mariaj si a risca sa pui punct unuia in care fericirea se consuma in cativa ani, Mioara Roman a ales mereu a doua varianta. Si la fel a sfatuit-o si pe Oana: sa se bucure de relatia cu Marius Elisei cat de mult posibil.

Citeste si: Cel mai mare secret al Mioarei Roman a iesit la iveala

Mama vedetei le inchide, astfel, gura celor care carcotesc ca Oana si-a luat sot cu 12 ani mai tanar: „Tatal lui Petre spunea: ‘Mai bine sa-mi faca rau decat sa-mi para rau’. Viata trebuie traita. Ca vor fi fericiti trei, cinci sau 10 ani, bravo lor! Eu si Petre nu ne-am despartit din cauza diferentei de varsta. Ni s-a umplut paharul ca ne-am chinuit prea rau si punct. Cea mai fericita casnicie pe care am vazut-o a fost intre un domn si o doamna cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelasi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormantul ei”.

Citeste si: Oana Roman, primele declaratii dupa nastere

La botezul si nunta de la Palatul Stirbey, Mioara Roman si Silvia Chifiriuc s-au intalnit prima data. „Era normal sa se reuneasca toata familia si am reactionat firesc. Oana si-a cunoscut fratele, care a avut o chestie simpatica… A intrebat: ‘Unde e sora mea?’. Oana se schimbase de rochia rosie de la botez in rochia de mireasa. A vazut-o si a spus: ‘Are alta rochie. Si ce frumoasa e!’. Dintr-odata i se arata o doamna si i se spune: ‘E sora ta’. Copiii au un bun-simt unic”, a declarat Mioara Roman.
Adauga un comentariu