Eveniment-Social

De-a v-ati ascunselea cu Bodea in prefectura

Publicat: 03 feb. 2009
1

• Subprefectul Marius Bodea si-a prelungit concediul medical • Dupa ce si-a luat chiar la inceputul anului 29 zile de concediu medical pe motiv ca ar avea unele probleme la coloana vertebrala, Marius Bodea a facut ieri o scurta vizita in prefectura, dar nu ca sa se apuce de munca, ci pentru a-si prelungi vacanta • Bodea mai vrea sa stea acasa cel putin pana pe 12 februarie

Marius Bodea continua sa se joace de-a concediul. Dupa ce si-a luat chiar la inceputul anului 29 zile de concediu medical pe motiv ca ar avea unele probleme la coloana vertebrala, Marius Bodea a facut ieri o scurta vizita in prefectura, dar nu ca sa se apuce de munca, ci pentru a-si prelungi concediul medical.

Acum, fostul prefect si-a mai luat inca 9 zile de stat acasa, lasand toata munca de birou pe umerii celuilalt subprefect, Vasile Etcu, intors si acesta fortat din concediu de prefectul Victorel Lupu. Acest concediu este cea de-a doua runda de pacaleli pe care o incearca Marius Bodea. Dupa ce noul Guvern a dat o ordonanta prin care a numit prefectul, Bodea a trecut pe postul de subprefect, insa asta numai pana la numirea noilor subprefecti. Desi ex-liberalul a sustinut ca postul ii apartine dupa ce l-a castigat prin concurs, s-a vazut dat la o parte si a apelat la stratagema concediului medical pentru a mai putea trage de post. Prefectul Victorel Lupu a precizat ca Bodea a venit ieri si a depus cererea de prelungire a concediului, insa a mai spus ca boala acestuia ramane o enigma. „Am vazut astazi (ieri-n.r.) mapa cu cererea depusa de Marius Bodea. El si-a prelungit cererea de concediu pana pe 12 februarie. Consider acest lucru ca fiind normal, este dreptul lui sa-si ia pana la 90 de zile concediu. A venit astazi si a adus certificatul medical. Nu stiu ce boala are pentru ca totul e codat. Doar medicul poate sti acest lucru”, a spus prefectul Victorel Lupu.
Comentarii
  • Ei, a ajuns si el sa se imbolnaveasca…..poate totusi nu ia priit scaunul de prefect…de are ceva probleme la coloana vertebrala…poate pentru el era mai bun un scaun mai tare mai intai si apoi unul moale si capitonat…zic si eu…

  • „Prefectul Victorel Lupu a precizat ca Bodea a venit ieri si a depus cererea de prelungire a concediului, insa a mai spus ca boala acestuia ramane o enigma…Nu stiu ce boala are pentru ca totul e codat…” Bai voi sunteti tampiti? asa se dau toate concediile medicale…toate au un cod pentru diagnostic…cauta pe internet ce e codul ala si ai sa vezi ce are!!!

  • Ar putea face pereche cu derbedeii din institutiile statului, care procedeaza la fel, cand vine vorba de munca si de raspundere. Acum cateva luni cerea demisia unor directori care „nu l-au informat la timp”, pe maretul Bodea, fiul ploii, iar acum a lasat totul balta si vrea sa faca in continuare la fel. De kkt a fost si de kkt va ramane. In istorie nu este loc pentru nulitati si impostori ca el !

  • Daca mai avea o oarecare doza de credibilitate, de acum este un mic zero. Se poate lua de mana cu Salavastru si Fenechiu si pot pleca linistiti in Republica Moldova. Poate ii invata si pe racketsii de acolo cum sa fure pe banii statului, asa cum au facut ei timp de 4 ani.

Adauga un comentariu