Actualitate

Das ist illegal, Mein Liebling Klaus!

Publicat: 09 nov. 2014
1
Penultima gaselnita a echipei de campanie grupata in jurul domnului Klaus Werner Johannis o reprezinta incercarea de a stabili ca sediu al ultimelor confruntari electorale directe intre cei doi candidati, universitatile din Ardeal. Calculul este unul ridicol de simplu: ei spera, in baza statisticilor care arata ca Johannis are un usor avantaj in optiunile studentilor, ca Ponta sa fie tinta unor critici virulente sau poate chiar violente, transmise in direct in toata tara! Acest Johannis, de care incepe sa mi se faca mila, spera ca va reusi sa-l atraga pe Ponta intr-o ambuscada electorala, dupa metoda brevetata a mentorului sau Traian Basescu!

Vezi si Iohannis, criticat de sibieni: Pune taxe mari si descurajeaza comertul

Draga Klaus, tu esti cadru didactic la origine si ar trebui sa stii ca, potrivit Legii Educatiei- nr.1/2011, elaborata de prietenul vostru Daniel Funeriu si promulgata de tartorul vostru Traian Basescu, spune la Art.7 alin.1 ca „in unitatile, in institutiile de invatamant si in toate spatiile destinate educatiei si formarii profesionale sunt interzise activitatile care incalca normele de moralitate si orice activitati care pot pune in pericol sanatatea si integritatea fizica sau psihica a copiilor si tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar si nedidactic, precum si activitatile de natura politica si prozelitismul religios”.

Am reprodus integral textul de lege pentru a nu fi acuzat ca am scos din context vreo cateva cuvinte si le-am potrivit ca sa-mi argumentez afirmatia. Klaus draga, a dori sa fii presedinte intr-un asemenea dispret fata de lege este ca si cum ti-ai incepe casnicia printr-un viol! Dar de ce nu ti-a venit ideea sa organizezi dezbaterile televizate pe ogoarele patriei, in crestetul muntilor, la Portile de Fier sau pe malul marii? Ca doar si de acolo se poate transmite in direct!!!Aaaa, in astfel de locuri n-ai cum sa organizezi ambuscade electorale, nu ai cum sa mobilizezi batalioanele de mercenari sa-l huiduie pe Ponta!

Vezi si New York Times: Romania, o tara care nu vrea sa-si dezvaluie crimele comuniste

Klaus baiatule, eu zic sa-ti bagi mintile-n cap, sa te duci frumos la cele patru posturi de televiziune dintre care doua sunt agresive de ani de zile la adresa lui Ponta si sa spui ce ai de spus, daca este cazul! Incearca sa ne convingi, fara ajutorul ofiterului acoperit Turcescu, de faptul ca nu-i adevarat ce spun gurile rele, ca esti doar o marioneta manevrata de Basescu! Apropo de gurile rele, se aude ca pe lista ta scurta de viitori prim ministri se afla Traian Basescu si Emil Boc, cei care au taiat salariile si pensiile. Spune tare, sa auda toata tara, ca nu-i adevarat. Sau poate este? (Dan Degeratu)
Comentarii
  • Mai Degeratu, spune drept, esti cumva homosexual? Ai pus ochii pe Iohannis, dar el e om cuminte, e insurat si la locul lui si stii ca nu da nici o ceapa degerata pe tine? Sau esti atat de sarman si nu-ti poti permite si tu un dictionar român-german? „Mein Liebling” spun nemtii la persoana iubita, iar tu te adresezi asa lui Iohannis? Mila mi-e de tine, mai baiete!

  • Sa va iau neocomunistul, pe marioneta Ponta, in pulla! Si sa-l fac steag, sa fluture in varful pullii mele. Nu ma mai ajunge cat ati furat si ati vandut tara asta. Acum vreti sa va adapostiti de lege?

  • ce se mai oftica cei din ACL, eu am sa votez PONTA , uite asa ca sa fac in ciuda la altii, nu am treaba cu politica dar la ce haos e in tara nu e pacat sa votezi aiurea, imi place in haos asta e viitorul nostru , unde e haos cei care mine care nu le place munca traiesc de pe urma prostalanilor , iar cei din diaspora sa faca bine sa munceasca si sa trimita bani in tara ca noi sa ne luam salariile si pansiile

Adauga un comentariu