Eveniment-Social

Daniel Statescu este noul sef al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi

Publicat: 09 iun. 2015
1

Incepand din aceasta saptamana, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Iasi are un nou conducator. Fostul director, Alexandru Cisman, a iesit la pensie, iar atributiile sale au fost preluate de Daniel Statescu, fostul adjunct pe probleme de tineret din cadrul Directiei. Alexandru Cisman va ramane in cadrul DJST, in calitate de consilier pe probleme de sport al lui Statescu. Acesta a mai fost director executiv al DJST Iasi in perioada in care Ciprian Paraschiv, actualul manager de dezvoltare din cadrul FRF, ocupa functia de director regional.

Cat a condus departamentul de tineret din cadrul DJST Iasi, Daniel Statescu a reusit sa mentina tabara Muncel in topul celor mai performante locatii din Romania. „DJTS Iasi ofera tabere la mare /munte cu preturi care oscileaza in jurul sumei de 450 de lei, pentru 6 zile. Ca o mandrie personala, Tabara Muncel se mentine in topul celor mai performante locatii pentru copiii din tara. La aceasta data avem un grad de ocupare de 90%. Organizam tabere nationale: jurnalistica, reviste scolare, tinere condeie si o tabara cu caracter international (in colaborare cu asociatia Somepro si Kazoo, din Belgia si Asociatia Grupurilor Locale pentru Tineret – AGLT Romania), formare de animatori pentru copii si tineri cu dizabilitati”, a declarat Daniel Statescu.

De asemenea, in aceasta vara vor fi definitivate lucrarile la o vila moderna, cu 18 camere, club de 200 de metri patrati, toate camerele avand baie proprie, cablu TV, internet wireless. „Aceasta investitie nu era posibila fara sprijinul deputatului PSD Sorin Iacoban, caruia vreau sa-i si multumesc public pentru ca a sustinut proiectul nostru la minister. Din pacate avem si 4 tabere inchise, in conservare, tabere pe care consiliile locale ar dori sa le preia, dar inca nu avem cadrul legislativ in acest sens. Vorbim aici de taberele de la Ciric, Valea Seaca, Strunga si Muncel 2. Astfel, o parte din profitul taberei Muncel 1 suntem nevoiti sa-l folosim pentru conservarea cat de cat a acestor locatii”, a mai spus Daniel Statescu.
Adauga un comentariu