National

Dan Voiculescu lanseaza o campanie prin care vrea sa ii ajute pe tinerii care vor sa inceapa o afacere

Publicat: 08 aug. 2016
1

La fix doi ani de cand se afla in spatele gratiilor Dan Voiculescu lanseaza o campanie prin care vrea sa ii ajute pe tinerii care vor sa inceapa o afacere.

„Au trecut doi ani de cand traiesc departe de cei dragi. Asa cum va spuneam si cu alte ocazii, pentru mine, lipsa libertatii de miscare nu ingradeste libertatea de constiinta. Efectiv, gandesti mai mult. Cumva, este o provocare intelectuala la care nu as fi avut acces in lumea libera si foarte aglomerata.

In ultimii 20 de ani, in tot ceea ce am facut, am ales sa fiu inconjurat de tineri aflati in diferite etape ale experientei lor profesionale. Din motive obiective sau subiective, sau poate pentru ca si eu am primit la un moment in viata o investitie de incredere, am crezut intotdeauna ca tinerii trebuie sprijiniti si promovati. Fara un ajutor, o indrumare sau chiar un pic de avant, persoane inteligente, creative, bine structurate, raman intreaga viata in umbra, irosindu-si nedrept inzestrarile sau ideile.

Pentru ca acum am mai mult timp, am decis sa lansez astazi o provocare tinerilor care aspira sa aiba propria mica afacere.

Imi puteti transmite la adresa [email protected] ideile voastre, daca aveti disponibilitatea de a munci mult si bine. Fiicele mele mi le vor printa, iar eu va voi raspunde in scris, fiecaruia in parte.

Voi incerca sa inteleg si sa raspund intrebarilor referitoare la ce inseamna un plan de afaceri de succes, despre cum incepi sa-ti construiesti propria afacere, de la idee la profit, si vom cauta impreuna cea mai buna solutie pentru a construi un traseu profesional reusit.

PS: In legatura cu semnificatia acestei zile, sunt sigur ca nu va trece mult pana se va afla tot adevarul despre procesul in care 13 persoane au fost acuzate, unul a murit, 5 au primit pedepse cu suspendare iar 7 cu executare. Si toti, in solidar, au fost obligati la plata a 60 milioane euro stabilite de procurorul Eva in mod fraudulos.

Nici astazi, dupa doi ani, statul roman, prin ANAF, nu a vandut terenul si cladirile parasite din patrimoniul ICA.

Nu am facut intelegeri cu politicienii care au jefuit si distrus Romania. Intr-o tara in sfarsit mai libera, sper ca Traian Basescu si cei care l-au ajutat vor plati in fata legii pentru faptele lor. Acesta a fost pretul pe care mi l-am asumat pentru optiunea mea. Cu toate incercarile si provocarile lui. Cel mai greu fiind pentru familia mea, mica si mare”, scrie Dan Voiculescu pe blog.
Comentarii
Adauga un comentariu