National

Dan Voiculescu a revenit in tara – Vezi prima declaratie

Publicat: 05 iun. 2013
1

Fostul senator PC Dan Voiculescu a revenit in tara miercuri seara. Intrebat de jurnalisti, la sosirea pe aeroport, despre ce vorbea cu Sorin Alexandrescu in stenogramele publicate de DNA, Dan Voiculescu a raspuns: „Vorbeam despre cele 11 procese pe care le avem cu RCS.”

Ziaristii l-au intrebat, de asemenea, daca este ingrijorat pentru recursul judecat joi, cand magistratii vor decide daca Sorin Alexandrescu va fi cercetat in stare de libertate, fostul senator PC a raspuns: „Sunt ingrijorat pentru Romania”.

Romania TV a relatat duminica seara ca Voiculescu ar fi plecat din tara dupa arestarea directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu. Dan Voiculescu a reactionat pe blogul sau afirmand ca este plecat dar ca acest lucru nu are legatura cu cazul Alexandrescu.

„Daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos„, scrie presedintele fondator al partidului conservator.

Voiculescu face referire pe blog la aparitia sa in presa in ultimele zile, in urma arestarii lui Alexandrescu, spunand ca doua televiziuni i-au invocat numele „de peste 5000 de ori in contexte halucinante, printre care dezinformari flagrante care au scopul evident de a genera presiuni asupra institutiilor statului.”

„In aceste zile, speculand un conflict comercial denaturat intr-un dosar penal din motive care, sunt convins, vor fi elucidate de justitie , s-a declansat o noua campanie furibunda de denigrare orientata impotriva mea, a familiei mele si a trustului Intact,” afirma el.

„Astazi, duminica, 2 iunie 2013, un post caruia ii voi intenta un nou proces, comunica, in regim de breaking news, ca as fi plecat din tara pentru a evita consecintele dosarului Sorin Alexandrescu.

Eu inteleg frustrarea celor care nu ma pot invinge, m-am confruntat o viata cu asemenea cazuri. Dar, dupa ce am infruntat deschis abuzurile regimului Basescu in perioada sa de maxima forta, daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos. Calatoresc frecvent, sunt si acum plecat, ma voi intoarce joi, dar aceasta intamplare nu are nicio legatura cu cazul Alexandrescu. Eu imi planific deplasarile din timp si nu-mi pot schimba programul dupa dorintele unor televiziuni pierdute in derizoriu, certate cu bunul simt si adevarul.”
Adauga un comentariu