Actualitate

Dan Carlan a fost uns prefect. Toti sefii si politicienii au ajuns sa faca rand la usa acestuia – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 04 sept. 2014
UPDATE 13:48 – „Nu vreau sa spun ca unii sunt jigodii, dar romanii nu inteleg fara un cuvant dur. Pe Dan Carlan il stiu de foarte multi ani de zile, cu foarte multe lucruri pe care le-am incasat. Avem o lunga istorie cu bune si rele. Am fost si dusmani, dar important e ca Dan Carlan e un om al faptelor si asta ne uneste. Este un om cu experienta, administrator ce a facut multe si in Consiliul Local. Cand a acceptat functia de prefect nu s-a gandit la interimat, ci la proiecte”, a sustinut Gheorghe Nichita.

UPDATE 13:41 – „Imi pun toata experienta de 18 de cand activez in administratia publica. Ma simt pregatit si sunt convins ca-mi voi putea exercita atributia. Voi fi un partener onest al primariilor opozitiei si cei si arculi guvernamental. Voi incepe cu primarii din opozitie. Vor gasi in mine un partener onest si corect”,a spus Dan Carlan. Culmea, primarul Nichita l-a ridicat in slavi pe Carlan, cel care l-a facut colaborator al Securitatii acum cativa ani. Ba chiar Nichita l-a laudat ca pe nimeni altul. „Azi Iasul face un pas important”.

Citeste si Bubele noului prefect al Iasului. Fabrica i-a luat foc si a fost pe lista teparilor Bancorex

STIRE INITIALA – Investirea noului prefect de Iasi a atras zeci de alesi locali si judeteni, primari, viceprimari din judet, directori de institutii publice, parlamentari, functionari publici si chiar afaceristi. Ajuns pe acest post pentru a satisface metehnele PSD, Dan Carlan a avut deja parte de o primire ca la carte. Carlan a ajuns prefect din postura de membru PSD. Pana si primarul Nichita a luat loc la prezidiu. Fostul lider al PDL Iasi a depus juramantul in prezenta chestorului Florea Oprea, reprezentant MAI.
Comentarii
Adauga un comentariu