National

Dan Andronic, reactie la dosarul Udrea: Am explicat la DNA ceea era de explicat

Publicat: 20 oct. 2015
1

Dan Andronic, actionarul majoritar al Editurii Evenimentul si Capital, a respins implicarea Evenimentului Zilei in „jefuirea” Hidroelectrica. Intr-o pozitie publicata de Evenimentul Zilei, Andronic a facut precizari legate de noul dosar al DNA pe numele Elenei Udrea.

Procurorii DNA arata intr-un comunicat de presa ca Elena Udrea a primit, intre altele, de la un om de afaceri o creanta de 900.000 de euro pe care una dintre firmele respectivului om de afaceri o detinea la o companie media. Potrivit DNA, creanta era rezultatul unui imprumut garantat cu 90% din actiuni in firma de presa.

Citeste si Prima reactie a Elenei Udrea: In spatele acestui nou dosar e un denunt, Topoliceanu a folosit

Surse judiciare sustin ca aceasta creanta ar fi fost la firma care editeaza Evenimentul Zilei si care, in acte, este detinuta de Dan Andronic.

Citeste si Traian Basescu, prima reactie dupa noua cerere de arestare preventiva a Elenei Udrea

Dan Andronic scrie in pozitia sa ca „Evenimentul zilei este implicat in „jefuirea” Hidroelectrica la fel de mult cat este Romania libera implicata in „jefuirea” Astra, Realitatea TV – in „jefuirea” Petrom Service si a bugetului de stat, Hotnews – in „jefuirea” banilor de la SIVECO si Pro TV – in „contractarea” a 5 milioane de euro de la Ministerul Dezvoltarii. Si exemplele pot continua. In rest, am explicat la DNA ceea era de explicat si am predat absolut toate documentele solicitate de procurori”.
Adauga un comentariu