Eveniment-Social

Dalkia face un nou plan de recuperare a datoriilor de la ieseni

Publicat: 19 nov. 2012
1

@ Maine, reprezentantii operatorului de termoficare vor prezenta noul plan de recuperare a datoriilor de la ieseni, precum si asociatiile care se afla in pericol sa nu primeasca agent termic in aceasta iarna din cauza restantelor

Municipiul Iasi si Dalkia Termo Iasi organizeaza maine o intalnire in care se va discuta despre starea actuala si evolutia viitoare a Serviciului Public de Termoficare al Municipiului Iasi. Dupa preluarea oficiala a serviciului public de termoficare de catre Dalkia Termo Iasi si pornirea sezonului de încalzire, va fi prezentata situatia clientilor care înregistreaza datorii la plata energiei termice, totodata si politica operatorului în ceea ce priveste recuperarea datoriilor de la populatie. „Dintr-un total de 1264 asociatii de proprietari, un numar de 307 inca nu primesc caldura, din cauza faptului ca inregistreaza datorii si nu au dorit sa incheie acorduri de esalonare a platii acestora. Suma datorata de aceste 307 asociatii se ridica la circa 4,05 milioane de lei. In momentul de fata, exista 355 acorduri scrise de esalonare a datoriilor, care acopera suma de 4,03 milioane de lei, din care 228 au fost semnate in intervalul 30 octombrie – 2 noiembrie, pentru suma totala de 2,36 milioane de lei”, spune Ana Maria Icatoiu, director marketing in cadrul Dalkia Romania.
Zilele trecute a ajuns la Iasi prima garnitura cu 37 de vagoane cu carbunele comandat pentru sezonul de incalzire 2012 – 2013. Necesarul estimat pentru aceasta iarna este de aproximativ 150.000 tone de carbune, care vor sosi intr-un ritm sustinut de un tren la fiecare zi lucratoare, fiecare dintre acestea avand o incarcatura de aproximativ 1,850 tone de huila. Oficialii Dalkia Termo Iasi mai anunta ca actele noului operator pentru asigurarea gazelor naturale va fi semnat in zilele urmatoare, iar pacura de care ar putea fi nevoie in urmatoarele luni a fost comandata, 500 de tone fiind deja livrate. In prezent, functioneaza toate cele 107 puncte termice, 140 module termice si sase centrale termice de cvartal.
Pe de alta parte, reprezentantii operatorului de termoficare anunta ca facturile pentru cele trei zile de caldura furnizata in luna octombrie „la cerere” in mai multe institutii si cladiri de locuinte din Iasi vor fi incluse in facturile corespunzatoare lunii noiembrie, care vor fi emise incepand cu data de 26 a acestei luni.

 
Comentarii
 • ASTA E DE FAPT INTENTIA ! DALKIA NU STIE CIT VA MAI PUTEA OPERA CA FURNIZOR DE ENERGIE TERMICA DEOARECE ,DUPA CUM NE JECMANESC MINA IN MINA CU NICHITA SI CHIRICA,POPULATIA DEVINE DIN CE IN CE MAI SARACA SI OSTILA…DE ACEEA DALKIA SE VA TRANSFORMA INTR-UN AN -DOI, INTR-O AGENTIE IMOBILIARA SI CU SPRIJINUL CELOR DOI „CAPI MAFIOTI” DE LA PRIMARIE VOR LUA „LEGAL” CASELE OAMENILOR.VOM AVEA CARTIERE INTREGI CU REZIDENTI FRANCEZI…INCONJURATE DE ZIDURI INALTE DIN CARAMIDA, CA LA BUDAPESTA, CU TOT CE LE TREBUIE IN INTEROR, SCOLI, GRADINITE, SUPERMARCHETURI, MINISPITALE SI CLINICI,IAR IESENII JEFUITI, RAMASI FARA CASE, SE VOR RETRAGE IN GHETOURI…SEAMANA CU O STRATEGIE STRAINA VERIFICATA IN ALTE TARI, INFAPTUITA DE UNELTELE LOCALE CORUPTE. ASTA SA FIE OARE EXPANSIUNEA EUROPEI IN TARILE INGENUNCHIATE ? ACUM PORCII DE LA PRIMARIE LE-AU DAT SI GAZELE… CA SA NE OMOARE DE TOT CU SCUMPIRILE, CA DOAR NU VA ASTEPTATI SA LE DEA MAI IEFTIN….

 • Daca v-a mincat in fund sa votati – USL – PSD – PNL – si pe NICHITA primar , la iarna o sa muriti de frig si o sa platiti ca boii ce ati votat ca oile, facturi astronomice la caldura . Asa va trebuie, chiar mai rau, pina o sa va treziti cu cine sa votati si mai ales , pina o sa va treziti ca trebuie sa mergeti la vot, indiferent cu cine votati, nu sa stati acasa ca boul pe coada, dupa care sa injurati ca nu trebuia sa iasa NICHITA primar, care ne-a adus la Iasi doar suferinţă şi deznădejde. Si bulubasa de la Ciurea era mai bun.

 • Ne jatmanesc mana in mana ci NICHITA ,TERMO SERVICE SI CEI DE LA REPARTITOARE.De unde a avut TERMO SERVICE sa-si faca acel palat unde lucreaza toate pilele lui ANDRIES,NICHITA,parca de PALATUL VICTORIA, SE LAFAIESC IN CONFORT,NUMAI SCAUNE SI BIROURI DE LUX.AU SUTE DE ngajati,JURISTI CARE SA LE APERE HOTIILE PRIMRIEI LUI NICHITA SI A FINULUI ANDRIES,TUDOSE E CAPUSA,DE FAPT NICHITA CU ANDRIES CONDUCE TERMO SERVICE.DRAGI ZIARISTI UITTI-VA CITE CHELT.AU BAGAT LA INTRETINERE ACESTI HOTI,CU CITA CALDURA SUNTEM INCARCATI CEI CE NU LOCUIESC IARNA IN APARTAMENTRE;FIE SUNT PLECATI IN STRAINATATE FIE STAU LA TARA CUM POT.CEI CU CENTRALE PLATESC MAI MULT INCALZIREA LA TEVI DECIT CENTRALA,AICI FUTA EI DE NU MAI POT IARNA SI DIN CHELT.PUSE ABUZIV DE ACESTI HOTI AI PSD. IESENII DACA NU O SA NR DESTEPTAM ,DACA NU O SA AVEM CURAJ SA NE SPUNEM NEMULTUMIRILE ACESTI MAFIOTI O SA-SI BATA JOC MULT DE TOT DE IESENII.ROMANII, SI IN SPECIAL MOLDOVENII,(IESENII) DACA O SA-I LASAM SA NE FURE SPUNIND MEREU CA ” CE SA FACEM,ASA E IN ROMANIA” O SA AJUNGEM MAI RAU CA IN TARIL DIN LUMEA A TREIA,DEJA SUNTEM UN POPOR DE MIJERABILI,HOTI,BETIVANI,AM AJUNS SI IN STRAINATATE SA FURAM SINILE DE CALE FERATA,IAR ALESII NOSTRI ISI VAD DE AFACERILE LOR MURDARE,AI DOARE LA BASCA,DACA EI STAU BINE,AU TOT CE ISI DORESC PE FRAIERII DE ROMANII

 • Curios! Isi va recupera Dalkia datoriile de la TERMOSERVICE?!!Unde-i Mugurel Cozmanciuc care tinea partea lui Termoservice??
  Daca si-ar fi achitat datoria imensa vedeam si noi fostii salariati si acualii(o parte) salariul la timp sau chiar salariile compensatorii; cit despre asociatii,daca nu a patit nimic Delia Papara-care se stie ca avea spate asigurat de Ciofu…(cu mari datorii-PT3 Gara,etc)ce-or sa le mai faca Dalkia? vom vedea,oricum Nimikita a nimicit acest oras.

 • Eu sunt GIGI QICHITA si fac ce vreau in Iasul asta – Eu sunt GIGI QICHITA si ma mai numesc si douazeci si cinci la suta, pentru ca aceste procente imi revin doar mie, pentru cine vrea sa faca o afacere in Iasi – Eu GIGI QICHITA mi-am propus sa distrug acest oras istoric , cultural si frumos ca Iasul . – Eu GIGI QICHITA iubesc tare mult cashul – Pentru mine GIGI QICHITA nu exista reguli si legi in Iasul asta si calc in picioare pe oricine imi sta in cale –– Eu GIGI QICHITA sunt LEGEA si la DNA — Eu GIGI QICHITA am deturnat multi banii de la Primarie si de la U.E, doar dupa bunul meu plac – Eu GIGI QICHITA doresc sa fur mai mult decat mos besina buhaiul de Costica Simirad – Eu GIGI QICHITA am trucat toate licitatiile si caietele de sarcini pentru firmele capusa si slugarnice mie – Eu GIGI QICHITA am distrus si vandul CET-ul la o firma fantoma care a dat spaga cea mai mare si care se numeste DALKIA-Ploiesti – Eu GIGI QICHITA promit iesenilor ca in aceasta iarna vor avea cea mai scumpa gigacalorie din tara – Eu GIGI QICHITA am distrus Ciricul unde veneau Creanga si Eminescu la o cana cu vin fiert – Eu GIGI QICHITA am ajuns la concluzia ca in acest oras Iasi nu este un mafiot mai mare, mai bun si mai destept ca mine – Eu GIGI QICHITA din Dorohoi, imi dau seama ca nu reprezint interesele iesenilor dar asta este viata, e vina lor ca m-au votat – Eu GIGI QICHITA am dat iesenilor o kila da faina, una de zahar si o sticla da ulei in campanie , prostimea a votat si am ajuns din nou primar – Eu GIGI QICHITA am fost si sunt cel mai mare baron al Iasului, – Eu GIGI QICHITA pentru ca m-ati votat ca prostii va promit ca peste patru ani Iasul va fi mai sarac , mai murdar si mai urat, asa ca pe noua dec., votati ca prostii USL, si promit sa ma tin de promisiuni – Eu sunt GIGI QICHITA sunt si voi fi – IMPARAT – pe viata, in Iasi si in toate judetele Moldovei – Votati ca prostii USL

 • —-Am dori sa stim si noi de cand a preluat firma capusa Dalkia ce aport de capital social a avut si ce profit a scos in sezonul rece 2**1-2**2(douamiiunsprazece-douamiidoisprazece)???????
  Ce investitii a facut sau va face din fonduri proprii ca mare firma de camatari ?
  — Daca angajatilor li se respecta drepturile comform legislatiei in munca Codul Muncii, Inspectia Muncii si Legea dialogului Social (sau constituit sau apartin unui sindicat)?????
  —-De ce pretul gigacaloriei nu a scazut in urma restructurarii de personal, managementului la achizitii paguboase de materiale si combustibili, redeventa platita de zece ori mai mica fata de cum era la CET ???
  POATE NE RASPUNDE LA ACESTE INTREBARI DE BAZA D-na Ana Icatoiu si Piticul inteligent din Primaria Iasi !!!!! Nikita IUBESTE iasiul ?

Adauga un comentariu