National

CUTREMUR in POLITICA – Victor Ponta, dezvaluiri BOMBA, IN DIRECT: „Ei sunt cel mai mare pericol pentru Romania!”

Publicat: 25 sept. 2016
1

Victor Ponta a facut, duminica, dezvaluiri de ultima ora in direct la Romania TV. Fostul premier a vprbit despre dosarele pe care i le-a descis DNA si a precizat ca nu crede ca actualul CSM are curaj sa faca lumina.

Victor Ponta a comentat situatia dosarelor deschise de DNA Prahova. „Nu am alte informatii si nici nu ar fi normal sa le am eu. E treaba CSM. Nu am mari sperante ca actualul CSM sa aiba curaj sa faca lumina. Foarte curand va fi un nou CSM, cu alti oameni”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier a vorbit si despre toamna protestelor: „Traiesc in Romania si stau bine cu memoria. In fiecare toamna, cam in acelasi fel, au loc niste proteste cu aceiasi oameni. Eu ma intrebam, respectand dreptul lor… ma intreb insa daca dreptul nostru, al celorlalti 19 milioane exista. Daca putem vota cu cine vrem noi, ca daca nu votam cu cine vor ei, Soros si Macovei, suntem prosti, vindem tara rusilor. O spun iar, sa folosesti moartea unor oameni in scop politic…”.

„Nu e nimic nou, doar ca a trecut un an si vin alegerile. Nu cred ca ai dreptul sa folosesti tragedia unor oameni in scopuri politice. Cred ca va veni o pedeapsa pentru cei care folosesc acest lucru”, a mai spus Victor Ponta, facand o paralela intre targedia de la Colectiv si moartea lui Bogdan Gigina.

Victor Ponta a comentat si anuntul PRU, care l-a propus premier al Romaniei.

„Cred ca e un exercitiu politic inteligent. Noi despre asta ar trebui sa vorbim, nu vedeti ca nu vorbim de Parlament, de Guvern, in fiecare zi suntem obligati sa vorbim de altceva. Asta cu nume, cu… e o chestiune pentru presa. Eu sunt membru PSD, ma bucur daca iau voturi multe cei de la ALDE, ma voi bucura si pentru PRU. La ultimul C.Ex. s-a votat in unanimitate faptul ca PSD nu va face alianta cu PNL”, a spus Victor Ponta.

Intrebat daca va pleca din PSD, Victor Ponta a rasausn: „Nu, incerc sa castig cat mai multe voturi si sa fac alianta cu cei care nu sunt de partea sectei. Cine este secta? Uitati-va in CV-urile celor care au fost scoliti de Soros. Eu pe ei ii consider cel mai mare pericol pentru Romania”.
Comentarii
  • Oare nu poate nimeni sa-i spuna Mincinosului National adevarul in fata? A tot repetat(si presa a preluat vesela!) faptul ca el a avut o guvernare buna, f. buna, exceptionala, galactica…..nemaiintalnita! S-a repetat asta asa de des in discursul public, incat aproape ca nimeni nu mai reactioneaza la o astfel de ineptie! Acum, la adapostul acestei farse gretoase, Copy-Paste vine si ne da lectii de toate felurile: politice, sociale, organizatorice, strategii economice, strategii de politica externa… De toate! Ca un ghiveci! Insa daca-l iei la scuturat, nu stapaneste bine niciun domeniu, pentru simplul fapt ca acest individ care si-a inceput cariera politica la partidul care „i-a oferit ceva”(apud declaratiei propriei mame!). Acesta este in realitate V.V. Ponta! Un penal si un hot intelectual dovedit!

    • A scăzut TVA la alimente si a dat înapoi tăierile de pensii si salarii luate de basescu !!! Iar daca singurul Argument al tău e ca a plagiat’ esti putin redus !!!!

  • A facut in folosul poporului, asa cum a spus si Denis, iar Romania a avut cea mai mare crestere economica pe perioada guvernarii lui, da, a avut si ,,lipsuri” nu a vandut copii la straini, nu si-a insusit case pe acte false, nu s-a plimbat cu sotia prin toate tarile pe banii publici, nu si-a permis sa cheltuie banii tarii pe confortul sau. nu si-a desconsiderat poporul. Iar in privinta ,,un penal si hot intelectual”, tu consideri ca a te inspira dintr-un articol este mai grav decat a-ti insusi case pe acte false sau a-ti vinde tara? Cine este mai penal si hot? pe populatia tarii nu o intereseaza plagiatul lui, o intereseaza dezvoltarea Romaniei, cresterea nivelului de trai, asigurarea linistei si pacii in tara, ceea ce Ponta a facut. Asa ca ,,domnule” x, ciocul mic si priveste ce se intampla acum in jur, caci in conditiile acestea s-ar putea in curand sa fim nevoiti sa invatam maghiara.

Adauga un comentariu