Actualitate

Curtea de Apel Iasi l-a ELIBERAT pe Mihail Boldea

Publicat: 13 iun. 2013
1
Curtea de Apel Iasi a decis, pentru a doua oara, punerea in libertate a fostului deputat Mihail Boldea, acuzat de inselatorie in forma continuata. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs de procurorii DIICOT. La data de 16 ianuarie, Mihail Boldea s-a aflat din nou in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, unde s-a judecat un nou termen in dosarul in care fostul parlamentar este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave.
Boldea a fost trimis in judecata, in stare de arest, la sfarsitul lunii iunie 2012, de catre procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro. Instanta suprema a respins atunci o noua cerere de eliberare din arest, potrivit Mediafax.
 
Boldea le-a spus magistatilor instantei supreme ca nu intelege de ce este judecat separat de ceilalti inculpati din dosar, ca procurorii de la DIICOT Galati ar face ancheta abuziv si ca decizia luata la Camera Deputatilor de incuviintare a arestarii sale este ilegala.Comentarii
  • Asta-i justitie ???? Astia care strigati ca Becali merita sa fie in inchisoare si Nastase…pai or fi meritand, dar de ce astia din PD-L ies tot timpul???? De ce nu sunt arestati niciunu?Nu vedeti ca totul e politic… In tara asta nu poti vorbi multe ca te aresteaza rapid „POLITIC” daca s-ar investiga un pic „Ioana Basescu, ar trebui acum arestata, are dosar mareee mareee, NIMENI NU O ARESTEAZA !!!! DE CE?????? CE AFACERI IMOBILIARE FACE AIA, NU O FACUT VREUN AGENT IMOBILIAR IN VIATA LUI. NIMENI NU ARE CURAJ SA SE APROPIE DE FAMILIA BASESCU. JUSTITIE CORUPTA !!!

  • ce mare paguba a facut omul ? un mil de euro,pentru atit sa faca omul puscarie/? ALTII AU FURAT LA GREU SI SUNT LIBERI.HALAL TARA HALAL JUSTITIE.

  • verbul „a jefui„ este impropiu folosit in acest articol,el are o alta conotatie,nu poti jefui o toneta…a jefui= A fura bani sau obiecte în cantități mari (făcând uz de violență)

Adauga un comentariu