Sport

„Cupa Prietenia”. Campionat de fotbal la Iasi organizat pentru tinerii catolici

Publicat: 04 apr. 2014
1
Pana pe 11 aprilie, tinerii catolici din Iasi se pot inscrie pentru a saptea editie a campionatului de fotbal „Cupa Prietenia„, eveniment care va avea loc in lunile aprilie si mai la complexul sportiv apartinand Seminarului „Don Orione” din municipiu. Initiatorii competitiei sunt Episcopia Romano-Catolica de Iasi, Parohia „Sfantul Anton de Padova” si Seminarul „Don Orione” din Iasi, iar organizatorii au ca scop facilitarea apropierii intre tineri prin intermediul fotbalului.
In ziua de 11 aprilie, termenul limita pentru inscrieri, va avea loc intalnirea reprezentatilor tuturor echipelor participante. In cadrul intalnirii se va dezbate regulamentul competitiei si va avea loc tragerea la sorti. Tot in aceasta zi se vor putea expune eventualele propuneri pentru o mai buna desfasurarea a campionatului. 
Fiecare echipa trebuie sa aiba cel mult 12 jucatori, la care se pot adauga si numele a doi preoti implicati in activitatile parohiei sau institutiei respective, insa pe teren, in acelasi timp, poate fi doar un singur preot la echipa respectiva. Taxa de participare este de 12 lei de jucator, bani ce vor fi folositi in organizarea campionatului. Lista de jucatori trebuie sa contina semnatura si stampila din partea parohiei sau a institutiei pe care o reprezinta, iar jucatorii trebuie sa apartina de drept echipei care ii foloseste, sa fie de confesiune catolica, exceptand institutiile la care sunt inscrisi tineri si de alte confesiuni. Totodata, nici un jucator nu are dreptul sa fie inscris si sa joace in doua echipe.Adauga un comentariu