Local

Cumnatul Cordunenilor asteapta cu emotie o decizie definitiva la Curtea de Apel Iasi

Publicat: 26 mai 2016
1

Ieri, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au finalizat procesul in care Marius Teodor Gangal, fost Scripcaru, unul dintre cumnatii fratilor Corduneanu, este acuzat de comiterea infractiunii de trafic de minori. Acesta a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare, insa spera sa scape de aceasta pedeapsa. In acest dosar, procurorii fac cateva descrieri extrem de dureroase cu privire la modul in care erau maltratate fetele si obligate sa practice prostitutia.

Este vorba de trei adolescente care provin din familii dezorganizate si care au ajuns intr-un centru de plasament din Iasi. Marius Gangal si-a inceput activitatea in 2011. A mers la centrul de plasament si a reusit sa scoata in oras una dintre fete. A dus-o la mall, la restaurante, la film si a facut tot ce se poate ca aceasta sa se indragosteasca de el. Asa avea sa se intample si cu alte doua fete, tot din centrele de plasament. Dupa ce s-a apropiat de ele, barbatul le-a spus despre planurile sale.

Fetele au fost batute si obligate sa intretina relatii sexuale cu diferiti barbati. Acestea aveau varste cuprinse intre 15 si 17 ani si atunci cand refuzau sa indeplineasca ordinele, erau torturate si amenintate cu moartea. Pentru ca afacerea sa mearga cat mai bine, Gangal le-a inchiriat apartamente si a inceput sa plateasca anunturi la mica publicitate. Astfel, majoritatea clientilor veneau ca urmare a anunturilor publicate in ziarele locale. In momentul in care a simtit ca ar putea avea probleme cu legea, la finalul anului 2012, barbatul a plecat in Anglia. In acest timp, fetele au scapat si au mers direct la Politie, pentru a povesti totul. Au relatat ca erau zile in care aveau si cate zece clienti. Pretul varia intre 100/150 lei pe ora, in functie de potenta financiara a barbatilor. Barbatul a revenit in tara in octombrie 2013 si a fost preluat de ofiterii de la crima organizata. A fost arestat preventiv in luna noiembrie, insa in prezent este arestat la domiciliu. Pronuntarea a fost stabilita pentru data de 3 iunie 2016.  
Comentarii
  • Eu liviu pripeagu la m lăchit pe vasilică corduneanu la preventiv cu pipi in sticla de suc si fraeru a baut corduneanu pulii poate sa confirme ciprian cioclu ca era acolo sunt liviu pribeag smecher de la iasi fort a de la tg frumos anea iulian si paiu sergiu Petronel fort a de la tg frumos anea iulian si paiu sergiu Petronel fort si pe florinel corduneanu la botosani la m terorizat

Adauga un comentariu