Magazin

Cumnata lui Pepe, amenintata cu pistolul, rapita si batuta in padure: M-a umplut de sange si m-a lasat acolo

Publicat: 16 apr. 2013
1

Loredana Pastrama, cumnata lui Pepe, a trecut prin clipe grele in urma cu cateva zile. Ea sustine ca a fost rapita si batuta de un barbat.

„Era mort de beat, bea in timp ce conducea si ma batea. M-a dus pe un camp, nici nu stiam unde sunt. M-a batut foarte tare, m-a umplut de sange si m-a lasat acolo. Cine m-a vazut probabil a crezut ca sunt o prostituata. Stiu cine este, l-am recunoscut, dar nu pot sa spun pentru protectia copiilor lei”, a marturisit Loredana, potrivit cancan.ro.

„Din moment ce m-am dus la masina, chiar daca am fost amenintata cu pistolul, inseamna ca l-am cunoscut pe acel om. Daca se va mai intampla, voi spune cine este acel barbat, dar deocamdata nu pot. Stiu din partea cui vine, este bun prieten cu tatal meu, dar si cu sotul meu. Cand ma batea ma intreba daca mai am de gand sa apar la televizor.

M-a batut cu pumnii in abdomen si cu palmele, si acum mai am vanatai. In masina m-a batut foarte tare. Nu era lucid. Probabil la politie e apelul inregistrat. Pana a venit politia, bunica mea a facut preinfarct si era deja la spital. Omul este influent, are foarte multa putere, si am venit acum la tv ca o avertizare pentru el, sa nu mai faca asa ceva”, a mai spus Loredana.
Adauga un comentariu