Magazin

Cumnata Elenei Udrea, o „pustoaica” la 48 de ani. Vezi cum s-a fotografiat

Publicat: 26 iul. 2015
1

Cumnata Elenei Udrea, sora fratelui sau, are atitudinea si chiar tinuta unei „pustoaice” la cei 48 de ani recent impliniti.

Sotia fratelui Elenei Udrea, Adrian, este mama a doua fete cu varste de peste 20 de ani, dar pentru ca arata bine, ea adopta tinute tineresti si isi face poze prin casa ca o adolescenta.

Cristina Udrea nu a ratat ocazia nici unei sedinte foto intr-un lan de floarea soarelui. Pe de alta parte, Cristina si Elena se inteleg foarte bine, mai ales pentru ca prima are un spirit organizatoric foarte dezvoltat si este, cum se spune, „o mana de fier”, astfel ca cei din familia Udrea o plac foarte mult si le este de un real folos.

Inclusiv soacra, mama Elenei Udrea deci, o apreciaza pe Cristina,  ceea ce este o raritate, stiut fiind faptul ca soacrele si nurorile nu se inteleg prea bine. Iata ca exista si exceptii.
Comentarii
  • Asta e poza??? trebuie sa fii handicapat, retardat, fara bac, aurolac ce umbla bezmetic prin gunoaie–ca sa spui ca femeia asta e o pustoaica de 18 ani! Duceci-va la scoala mai nerozilor.Cine dracu v-a pus pixul in mana?????

Adauga un comentariu