Magazin

Cum traia Gigi Becali inainte sa intre in puscarie: piscina, bar, lift, o noaptea de rasfat – 3.000 de euro

Publicat: 18 apr. 2014

Gigi Becali ducea o viata de nabab inainte de a intra la inchisoare! Dincolo de palatul propriu si vila imensa din Pipera, latifundiarul era innebunit dupa luxul din strainatate si nu rezista tentatiei de a se duce exact in locurile in care avea parte de un tratament ca in filme! Unul dintre ele un stabiliment de cinci stele de Turcia

Citeste si:  GIGI BECALI ar putea petrece Pastele ACASA

In ultimii cinci ani, Becali prefera sa isi faca vacanta intr-un singur loc! Afaceristul isi lua familia si pleca in Belek, la Gloria Serenity, cel mai mare hotel de cinci stele din Europa!

Acolo, don Gigi isi lua in primire cea mai scumpa vila, una cu piscina personala si bar in living-ul imens cu canapele si fotolii de lux! Pe langa acestea, “casuta” mai dispunea de un jacuzzi pe ponton, doua camere la etajul superior cu bai dotate cu chiuvete de sticla, dusuri emotionale si cazi cu hidromasaj! Mai mult, Becali avea si un SPA propriu, dar si un lift, in caz ca nu dorea sa urce pe scara interioara!

Citeste si: Ce PORECLA a primit Ioan Becali in puscarie. NICIODATA nu ti-ai fi imaginat ASA CEVA

Toata aceasta minunatie de vila il costa pe latifundiar in jur de 3.000 de euro pe noapte, insa nu era o problema! El oricum arunca mai mereu cu banii, important era sa se simta bine si sa povesteasca apoi prietenilor in ce loc special a “zabovit” el vreo doua saptamani!

Citeste si: Gigi Becali a luat o DECIZIE SOC in privinta casniciei
Adauga un comentariu