Actualitate

Cum si-a tradat o ieseanca cea mai buna prietena, folosind un abonament Orange!

Publicat: 03 mart. 2014
1

@ Un simplu abonament la Orange a transformat viata unei iesence intr-o adevarata drama @ A aflat ca cea mai buna prietena a tradat-o asa cum nu s-ar fi asteptat niciodata

Dosar inedit finalizat ieri de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (Iasi). O ieseanca de 41 ani a fost trimisa in judecata pentru comiterea infractiunii de frauda informatica, dupa ce a folosit contul webcare Orange, creat pe un abonament al prietenei sale. Practic, Adriana Covasnianu s-a gandit sa nu mai plateasca reincarcarea cartelelor prepay pentru ea si pentru rudele sale si a folosit abonamentul prietenei ei pentru a crea un cont pe internet. Dupa ce a creat acel cont cu datele de identificare ale prietenei sale, Adriana Covasnianu a facut zeci de reincarcari ale cartelelor prepay. Prejudiciul total este de aproximativ 600 de euro. Tatiana R. a depus plangerea la politie pe data de 13 mai 2013 pentru ca timp de cateva luni, facturile de la Orange erau neasteptat de mari. In total au fost facute 50 de reincarcari valorice cu sume cuprinse intre 5 si 20 euro.

„Inculpata Covasnianu Adriana este vecina cu partea vatamata, locuind in acelasi imobil in Iasi. Intre inculpata si partea vatamata s-a dezvoltat de-a lungul timpului o relatie de buna vecinatate si de incredere in virtutea careia inculpata Covasnianu Adriana a intrat in posesia datelor de indentitate ale partii vatamate pentru a o ajuta la realizarea activitatii de gospodarire curenta si a avut acces la teminalul GSM”, se arata in rechizitoriul procurorilor. „Profitand de acest fapt, la data de 18.01.2013, inculpata Covasnianu Adriana, folosind conexiunea de internet de la domiciliu, a accesat site-ul web al operatorului de telefonie mobila SC Orange Romania SA si a creat, utilizand sistemul informatic de la domiciliu, un cont de gestionare a abonamentului telefonic al partii vatamate. In perioada 18 ianuarie / 5 aprilie 2013, inculpata Covasnianu Adriana s-a logat in mod repetat, utilizand conexiunea de internet de la domiciliu, la contul de webcare pe care il crease partii vatamate si a ordonat, fara a avea autorizatia titularului contului, prin acte repetate, 50 de reincarcari valorice catre diverse cartele prepay. In urma probelor administrate, au fost identificate mai multe persoane ale caror cartele telefonice au fost incarcate cu credit valoric”, au completat procurorii.
Comentarii
  • ca vecinii sunt cei mai periculosi perversi,ca devin hoti daca le acorzi incredere,ca sunt smecheri incat ascund prostia sub masca obrazniciei,ca nu se pot c… daca iarba vecinului este mai verde.Pastrati distantele si nu acordati incredere,daca le intinzi un deget,ti-au luat toata mana.

Adauga un comentariu