Magazin

Cum si-a petrecut castigatorul la LOTO prima zi din noua lui viata – FOTO

Publicat: 17 iul. 2013

Toti cei care au jucat macar o data la loto s-au intrebat…”cum ar fi daca?” “ce-as face primul lucru”? “cum ar decurge prima zi din noua mea viata?”. Fiecare are, probabil, propria versiune, dar Cancan.ro prezinta azi o varianta reala.

Cum si-a petrecut cel mai nou milionar al Romaniei ziua in care a intrat in posesia marelui premiu. Mai intai, dis-de-dimineata, pe la ora la care Loteria Romana abia isi deschidea portile, fericitul castigator intra in sediu insotit de fiica sa. Pe durata formalitatilor, omul a fost extrem de calm si echilibrat, fara sa-si tradeze vreo clipa nervozitatea si emotia. A stat permanent de vorba cu fiica lui si, la o privire neatenta, pareau o familie care isi dezbate linistita problemele de fiecare zi.

Nici orele urmatoare ale celor doi nu au fost iesite cu ceva dintr-un curs firesc al unei zi normale. Intr-o prima faza, noul milionar si fiica lui au mers cu masina loteriei pana la o sucursala CEC din centrul Capitalei de unde, dupa indeplinirea unei noi serii de formalitati, au plecat pe jos. Au mers la pas prin Centrul Vechi, ca intr-o plimbare de duminica. Au vorbit incontinuu. Poate ca sa nu strige de fericire. Si nu s-au putut abtine de la a-si face un mic dar. Primul dar cumparat din marele premiu: au intrat la magaziunul Unirea, s-au dus glont la un magazine de parfumuri si si-au ales marcile preferate, unul de la Prada, altul de la Dior.

De la Unirea au ales sa circule cu un taxi, pana intr-o zona periferica a Capitalei, acolo unde isi lasasera masina.

Milionarul nu s-a grabit insa. (Ce rost ar mai avea sa te grabesti?) A circulat cu viteza regulamentara si, dupa aproximativ 100 de kilometri de autostrada, a oprit. La un popas turistic de pe marginea soselei. Erau, e drept, orele pranzului.
Cel mai nou milionar al Romaniei si fiica lui au mancat pe tesara.

Cate o ciorba, cate un bulz si ea a baut o bere. Milionarul a fumat o tigara. Apoi, tatal si fiica si-au continuat drumul. Au mai oprit o data, la iesirea de pe autostrada, si-au cumparat un pepene galben de la un vanzator ambulant de la marginea drumului. Si inca un popas inainte de casa. Doar pentru o tigara.

Acasa. Milionarul parcheaza masina in fata blocului, in acelsi loc in care, an dupa an, anotimp dupa anotimp a lasat-o, i-a verificat geamurile, portierele. Si el si fiica lui par obositi. Poate abia acum i-au coplesit emotiile. Intra umar la umar in bloc, dar dupa doar cateva momente, omul coboara.

Se duce direct la alimentara din cartier si cumpara cate ceva de mancare pentru cina. Dar nu se intoarce in apartament. Pentru prima oara dupa orele de incordare si emotii, castigatorul marelui premiu la 6 din 49 s-a destins.

Agale si cu chipul luminat de noul cont din banca, milionarul din Galati s-a dus pe terasa unui restaurant si…a baut o bere.
Comentarii
  • La omul sarac, nici boii nu trag. E drept ca foarte bogat n-o fi, dar totusi, judecand dupa avere… erau altii mai indreptatiti sa castige marele premiu. Totusi raman cu speranta ca banii castigati nu-i vor dezbina si vor ramane in continuare o familie fericita, motiv pentru care le doresc sa aiba parte de ei.

    • dar de ce reporterii ii urmaresc pe cei doi? pai cineva i-ar putea ucide, cunoscandu-i. Acest lucru ar trebui sa fie strict secret, daca cei doi nu vor altfel!

Adauga un comentariu