Remedii naturiste

Cum sa folosesti sfecla rosie astfel incat sa iti vindeci ficatul

Publicat: 15 mart. 2015
7
Sfecla rosie reprezinta, fara doar si poate, un veritabil medicament natural. Este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vindeca anemia, curata sangele, previne si combate leucemia, dar si alte tipuri de cancer, scade tensiunea arteriala, este un adevarat energizant natural si detoxifica ficatulSucul de sfecla rosie si sfecla rosie consumata cruda protejeaza celulele hepatice, ajuta la regenerarea lor mai rapida si le stimuleaza functionarea normala. Aceasta leguma este foarte bine tolerata de ficat si previne evolutia hepatitelor cronice spre ciroza sau spre cancerul hepatic. In cazul ficatului gras, sfecla este medicamentul naturist cel mai bun.
Urmatorul suc, de sfecla rosie si patrunjel, este bine a fi consumat in fiecare zi, fara a opri administrarea. Pentru preparare, nu aveti nevoie decat de: 
  • 1 sfecla rosie
  • 1 mana de patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 lamaie
  • Ingredientele se spala bine, lamaia se curata de coaja. Toate ingredientele se trec prin storcator. Sucul se bea in stare proaspata.
Sfecla rosie este un complex de vitamine si minerale cum rar mai gasim in natura si, in plus, ajuta la vindecarea tumorilor, in tratarea unor afectiuni ale ficatului, afectiuni cardiovasculare, digestive, intareste imunitatea si este un puternic antiinflamator, detoxifiant si energizant. Sfecla rosie contine tot complexul de vitamine B, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanti si fier, cu alte cuvinte tot ceea ce organismul are nevoie.

Cum sa gatesti sfecla rosie intr-un mod incredibil de bun 
Adauga un comentariu