International

Cum s-a dus la scoala o eleva de 12 ani! Profesorii au dat-o afara imediat – FOTO

Publicat: 28 oct. 2013

Simon Denulder, un barbat in varsta de 35 de ani din Marea Britanie, si-a retras ambele fiice de la o scoala, dupa ce una dintre ele a fost trimisa acasa de profesori pentru ca a venit cu o haina pe care erau imprimate pete de leopard.

Simon sustine ca i-a cumparat jacheta cu pete de leopard fiicei sale, in varsta de 12 ani, pentru ca soferii sa o poata observa atunci cand vine tarziu acasa si e intuneric pe strazi. Insa, in momentul in care tanara a venit la scoala cu haina pe ea, profesorii au trimis-o imediat acasa, spunandu-i sa se intoarca doar imbracata in negru sau gri.

Auzind ce a patit fiica lui, Simon s-a enervat si a decis sa isi retraga imediat ambele fete de la scoala.

„Ce diferenta este intre hainele negre si cea purtata de fiica mea? Nu a fost vorba de nimic indecent”, a declarat barbatul.

Totusi, directorul scolii, Andrew Clay, spune ca institutia de invatamant are un cod strict pe care toti elevii trebuie sa il respecte.

„Toata lumea a fost informata, la inceputul anului, care sunt regulile noastre. Speram ca domnul Denulder sa revina asupra deciziei si sa isi retrimita fetele la o scoala de succes ca a noastra”, a declarat Andrew Clay.
Comentarii
Adauga un comentariu