National

Cum reactioneaza Crucea Rosie in scandalul politistului Godina

Publicat: 17 feb. 2016
1

Crucea Rosie a reactionat, miercuri, in urma scandalului in care este implicat politistul Marian Godina, care a dezvaluit recent ca a avut probleme cu sefii sai dupa ce i-a retinut permisul auto unui sofer care era insotit in masina de Luana Minea, director al Crucii Rosii din Brasov, dar si consilier judetean PSD si pana miercuri membru ATOP.

„Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania dezavueaza orice comportament sau actiune care submineaza autoritatea institutiilor statului roman. SNCRR a solicitat un punct de vedere in scris directorului filialei de Cruce Rosie Brasov. Clarificarile transmise de directorul de Cruce Rosie Brasov contrazic informatiile prezentate de dl. Marian Godina.

Astfel, colega noastra si-a exercitat dreptul de a depune o plangere la IJP Brasov la adresa agentului de circulatie pentru comportament abuziv. Tot din clarificarile transmise, directorul filialei de Cruce Rosie Brasov ne-a anuntat ca il va da in judecata pe domnul Marian Godina pentru prejudicii de imagine”, a transmis Crucea Rosie pe Facebook.

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania mai transmite ca este dreptul fiecarui cetatean sa depuna plangeri in momentul in care le sunt incalcate drepturile sau le sunt aduse prejudicii morale sau materiale.

„Avand in vedere cele relatate mai sus, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania are incredere in autoritatile statului roman si pana la solutionarea situatiei in instanta, d-na director al filialei de Cruce Rosie Brasov beneficiaza de prezumtia de nevinovatie”, se incheie mesajul de pe Facebook.

Politistul Marian Godina a scris pe Facebook ca, in urma unui incident din trafic, in care a oprit o masina in care se afla Luana Minea a avut probleme cu superiorii sai. Acesta a sustinut ca a fost acuzat de superiorii sai ca a avut un limbaj licentios si ca nu s-a prezentat in momentul in care a cerut documentele la control.

Tanarul a inregistrat conversatia avuta cu soferul autoturismului si a facut-o publica, reiesind din aceasta ca si-a spus numele si ca limbajul sau nu a fost unul neadecvat.

Marti, pe pagina sa de Facebook au aparut doua mesaje in care se anunta ca in urma acestui scandal mamei politistului i s-ar fi facut rau si ar fi ajuns la spital, motiv pentru care acesta isi va da demisia. Dupa cateva ore, acestea au disparut si a aparut altul in care Godina spunea ca nu demisioneaza.

Tot marti, o echipa a Directiei de Control Intern din Politia Romana s-a deplasat la Brasov, pentru a verifica situatia semnalata de politistul Marian Godina, conform IGPR.
Comentarii
Adauga un comentariu