Magazin

Cum l-a amenintat Becali pe Adrian Nastase ca il distruge

Publicat: 01 nov. 2012
1

Gigi Becali a povestit ca, in 2004, a facut o intelegere cu Adrian Nastase, candidat la presedintie la vremea respectiva: „Am avut o intelegere cu el. Dupa 2 saptamani merge la Cluj si zice ceva impotriva mea”.

„L-am cunoscut pe Adrian Nastase cand a candidat la presedintie. Am avut o intelegere cu el. Dupa 2 saptamani merge la Cluj si zice ceva impotriva mea. Mi-a dat telefon si i-am zis: Pe mine ma cheama Becali, nu ma intereseaza ca o sa fii presedinte. I-am dat telefon lui Viorel Hrebenciuc si i-am spus ca il distrug. Acum e unde este. Nastase, asa cum era, se putea vorbi cu el”, a mai spus Becali, in cadrul emisiunii „Realitatea la raport”, de la Realitatea TV.

„Eu consider ca cei mai cu dragoste oameni pe care i-am intalnit in politica romaneasca si cei mai sociabili sunt cei din PSD. Fara sa ii jignesc pe cei din PNL. Eu doar sunt in PNL, avem o asociere si o intelegere de lupta politica. Oamenii cu care se poate vorbi sunt cei din PSD de cand cunosc eu oamenii din politica”, a spus Becali.

Intrebat daca va ramane dupa alegeri in PNL, Becali a raspuns: „Nu stiu. E posibil sa nu fiu bine primit, nu ma accepta, dupa o sa vedem”.

Europarlamentarul are un prieten si in PDL: „Singurul meu prieten din PDL a fost Videanu cu care aveam o relatie frumoasa. Am fost si la inmormantarea tatalui lui. Imi place de Videanu. Mie mi se pare un om nobil”.
Comentarii
  • un tont mai mare decat oierul asta nu se exista pe fata pamantului.de fapt nu este numai tont,tot ce este urat in lume este adunat in el.nu merita de loc un scaun de parlamentar.din cauza unui alt bou a ajuns euro parlamentar.la el in scafarlie nem-tudom cultura.doua circumvolutiuni pe creier:oile si ingamfarea.restul neted patinuar.

  • Måi oligofrenule? Prost ai fI,dacå in locu batistei nuti pui la buzunar lingura de aur cu care måninci tu CÅ-CAT, in fata Oilor!

Adauga un comentariu