Magazin

Cum isi ascunde Delia celulita – FOTO

Publicat: 28 sept. 2011
1
De cand s-a lansat si pana in ziua de azi, ciorapii plasa fac invariabil parte din lookul de scena al Deliei. Desi unii s-au grabit sa o acuze ca foloseste un artificiu demodat, Delia are argumente pentru aceasta optiune: „Sunt dresuri profesionale, cumparate de la magazinele specializate in echipamente pentru dansatorii sportivi. In plus, divele de afara ii poarta!”, scrie Cancan.
Delia Matache este una dintre artistele care au facut intodeauna tot ce le-a stat in putinta ca sa arate bine pe scena. Chiar daca, inevitabil, a avut si momente de cadere din punct de vedere fizic, blonda a folosit toate trucurile care i-au fost la-ndemana pentru a ascunde tot ce le-ar putea parea inestetic fanilor. Si cum rar si-a acoperit picioarele, optand mai mereu pentru pantaloni extrem de scurti sau rochite mini, ciorapii-plasa i-au fost de mare ajutor. 
„Nu port orice fel de ciorapi-plasa. Imi cumpar dresuri profesionale din magazinele specializate in articole sportive din strainatate. Cheltuiesc 100 de euro pe o pereche, insa ma tin si un an. Asadar, ciorapii-plasa nu sunt un moft demodat, cum ar crede unii, ci singurii care pot masca defectele. Nu e normal sa apari in fata fanilor cu pielea falfaind pe tine, cu celulita curgand sau cu porii dilatati dupa epilare! Rihanna apeleaza la acest truc, Beyonce la fel, iar eu o fac de cand ma stiu! Si nu am de gand sa renunt la ei”, a declarat Delia.Adauga un comentariu