Eveniment-Social

Cum explica Aeroportul Iasi organizarea execrabila a spectacolului aeronautic

Publicat: 20 aug. 2013
1

Spectacolul aeronautic desfasurat la Aroneanu la sfarsitul saptamanii trecute ar putea fi reluat si la anul. Cel putin asa sustin reprezentantii aeroportului iesean, unii dintre cei care s-au ocupat de organizare. Directorul aeroportului, Marius Bodea, lauda evenimentul, insa nu sufla o vorba despre proasta organizare de care a dat dovada.

Desi au sustinut ca au fost prezente circa 20.000 de persoane la eveniment, in realitate numarul a fost de doua ori mai mic. Cu toate ca pilotii si cei implicati in spectacol si-au aratat calitatile, organizatorii s-au facut de ras in fata miilor de oameni prezenti la eveniment. Iar cei care au oferit reprezentatiile aeronautice au fost dintre cei mai buni. Printre acestia s-au numarat piloti si parasutisti ai Aeroclubului Romaniei, ai Asociatiei Aeronautice Romane, ai Federatiei de Parasutism din Republica Moldova, de la Fortele Aeriene Romane, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, SMURD, Politia de Frontiera, Echipa Jetski Freestyle Timisoara, West Yacht Club, Yacht Club Mircea, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea „Al. I. Cuza” si altii. Pentru toate aceste evenimente au fost alocati 150.000 lei.




Comentarii
  • la anul??? da , este posibil daca va fi alcineva la sefia cj si la conducerea aeroportului. adomnitei si bodea au vrut doar sa-si faca reclama cu acest spectacol aviatic si sa ciupeasca banuti la buzunar atat. O BATAIE DE JOC DE IESENI SI ATAT SA VA FIE RUSINE BODEA SI ADOMNITEI ATI VRUT DOAR RECLAMA SI BANI IN BUZUNAR.

  • sa nu-si mai bata joc de ieseni hotii si nebunii bodea si adomnitei ca le-am promis coaste rupte si vor avea , vor avea si mai mult vor avea basinile astea

  • Showul a fost frumos, mai ales pentru copii, organizarea a fost de tot rahatul! Sa nu ai locuri de parcare, sa trebuiasca sa mergi cu copii mici prin soare ca nu s-au gandit la locurile de parcare, sa te certi cu militienii care nu te lasau sa parchezi dupa intersesctia cu Ciricul, organizare in bataie de joc! Rusine!

Adauga un comentariu