Magazin

Cum arata viata unei prostituate care lucreaza intr-un bordel legal – FOTO

Publicat: 07 oct. 2016

Satula de miturile privind viata prostituatelor, o tanara care lucreaza legal intr-un bordel din America a acceptat sa raspunda la toate intrebarile curiosilor pe internet. Sarah Greenmore, o tanara din Nevada, si-a parasit slujba pe care o avea la un SPA in momentul in care a realizat ca poate castiga mai multi bani intr-un bordel. In prezent, ea castiga si 9.000 de dolari in doar doua saptamani. Astfel, femeia a declarat ca are tot felul de clienti, de la tinerii care vin sa scape de virginitate, pana la barbati casatoriti. Ea ajunge sa aiba si sapte clienti pe zi.

«Sa iti puna oamenii constant intrebari personale, sa te intrebe mereu ce o sa faci cand o sa imbatranesti si nu vei mai arata la fel de bine, asta este epuizant», spune Sarah. Cu toate acestea, tanara recunoaste ca nu este la fel de epuizant ca atunci cand un client ii solicita sa stea ea deasupra, dupa ce cu o zi in urma si-a lucrat picioarele la sala de sport. Sarah povesteste ca majoritatea clientilor sunt barbati, dar s-a intamplat sa aiba si cateva cliente.

«Este mai des intalnit ca o femeie sa-si cumpere jucarii sexuale pentru a se satisface decat sa vina in bordeluri, dar se mai intampla uneori», a recunoscut ea. Mai mult, prostituata a dezvaluit ca ii este greu sa aiba o relatie, avand in vedere natura meseriei sale. Desi a avut la un moment dat un actor de filme pentru adulti drept iubit, relatia lor nu a rezistat. «In cele din urma, ne-am despartit, nu neaparat din cauza meseriilor noastre, ci mai degraba din cauza problemelor pe care ti le aduce. Acum nu sun interesata sa am o relatie. Ma ocup de mine si de toti cei care ma platesc. Sanatatea mea si a clientilor mei are prioritate. L-am speriat de moarte pe un student care a incercat sa isi dea jos prezervativul cand nu eram atenta», a mai dezavluit Sarah.
Adauga un comentariu