Eveniment-Social

Cum arata noua echipa de conducere de la PDL Iasi

Publicat: 24 sept. 2012
1

@ Noua echipa de conducere a PDL Iasi a primit ieri girul Biroului Permanent National @ Peste 30 de persoane fac parte din noul Birou Permanent Judetean, structura coordonata de presedintele Gabriel Surdu

Noua structura de conducere a organizatiei judetene PDL Iasi a fost validata ieri de conducerea centrala a partidului. Echipa propusa de Gabriel Surdu a fost validata in Biroul Permanent National (BPN) la doar cateva zile dupa ce acesta a fost desemnat oficial la varful filialei democrat liberale. Din Biroul Permanent Judetean al PDL Iasi vor face parte presedintele Gabriel Surdu, deputatii Petru Movila si Cristina Dobre ca prim-vicepresedinti, dar si consilierul judetean Liviu Bulgaru, desemnat noul secretar general al organizatiei. La varful PDL Iasi se vor mai afla consilierul judetean Radu Ursanu si Catalin Cristian, ambii desemnati pe functia de secretar general adjunct. Tanarul Adrian Acostoaie a fost desemnat ca noul trezorier general al organizatiei judetene de la Iasi. Ceilalti parlamentari, senatorul Dumitru Oprea si deputatii Nicusor Paduraru si Marius Spinu, au devenit automat, conform statului, vicepresedinti ai filialei. Pe lista vicepresedintilor se mai regasesc insa si cei 10 primari ai PDL din judet.

In total, din noul Birou Permanent Judetean vor face parte 33 de persoane. Printre acestea se vor regasi si consilieri locali si judeteni, dar si lideri ai organizatiilor din interiorul filialei, respectiv cea de tineret, de femei, ai oamenilor de afaceri si de pensionari. Gabriel Surdu a sustinut ca in noua echipa se regasesc in mare parte persoane tinere, care nu au mai facut parte din structura de conducere a filialei. Consilierii judeteni Dorel Lebada, Liliana Romaniuc sau Vasile Toma se regasesc si ei in noua echipa, alaturi de consilierul local Camelia Bogdanici.  „Biroul Permanent National a aprobat componenta propusa de organizatia judeteana. In conducerea biroului de la Iasi mai bine de jumatate din membri sunt noi, care nu au mai fost in vreo functie. Se regasesc si parlamentarii partidului, primarii din judet, sefii organizatiilor interne, dar si alte persoane. Am cooptat in Biroul Permanent Judetean tineri, dar si oameni care si-au adus un aport important in ultimele campanii electorale”, a spus Gabriel Surdu, presedintele PDL Iasi.
Mai multi democrat liberali din fosta conducere nu se vor mai regasi si in noua echipa. Gabriel Grigore, liderul grupului de consilieri locali, a fost sarit din schema, la fel ca si consilierul judetean Constantin Serban. Pentru Serban este o adevarata tragedie faptul ca nu va face parte din BPJ. Rand pe rand Serban si-a pierdut mai toate functiile detinute in partid. Fost secretar general, fost lider de grup in Consiliul Judetean, Constantin Serban nu a mai prins acum nicio functie de conducere. Prima sedinta a noului BPJ va avea loc in cursul zilei de joi. In cadrul acestei sedinte vor fi luate in calcul si candidaturile democrat-liberalilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Comentarii
  • Bravo Domnule Surdu, sunteti singurul care poate face curat in aceasta organizatie, promovati cat mai multi tineri pentru alegerile parlamentare!!

  • toti sunt la fel de vinovati de colapsul din romania, mai alesi astia portocalii. macar ati ramas kakanii, fara pata aia neagra de ***** serbouan! ha,ha,ha! plecati si voi pe calea apei trase la bude de ROMANI! alunecare usoara si amestec placut la statia de epurareeee! sictir, portocalii avortoni!

Adauga un comentariu