Stiri si curiozitati

Cum arata Cristian Pomohaci in tinerete, cand avea doar 19 ani. Controversatul preot a fost filmat la o nunta, unde a tinut o predica

Publicat: 08 mart. 2019
3

Au aparut imagini vechi de peste 30 de ani cu preotul si solistul controversat Cristian Pomohaci! In filmarea facuta pe cand artistul de muzica populara avea doar 19 ani, el este la o nunta in timpul careia a tinut o predica. Imediat ce dai play la inregistrare, vei observa schimbarea dintre tanarul preot de atunci, care parea usor nesigur, si cantaretul care este in prezent.

In varsta de 50 de ani, Cristian Pomohaci si-a pastrat stilul de a-si aranja parul. In imaginile difuzate in premiera de televiziunea clujeana NCN, el isi tinea parul dat pe partea stanga. La 19 ani, fostul preot a participat la o nunta in judetul Salaj, care a avut loc in luna mai a anului 1989. A fost o ceremonie ortodoxa, insa tinuta de o secta a Bisericii Ortodoxe, repudiata zeci de ani de BOR – Oastea Domnului, titreaza ziardecluj.ro. La un moment dat, el a tinut o predica si s-a numarat printre invitatii care au acceptat sa ia cuvantul.

“De cand m-am intors la Dumnezeu, pot sa va marturisesc cu toata sinceritatea si fara niciun pic de teama ca pot sa pretuiesc fiecare fir de apa pe care il beau si fiecare bucatica de paine pe care o mananc. Si stiti cat este de mare Dumnezeul nostru. Daca ar fi milioane de pagini, nu L-ar putea cuprinde de scrierea Lui. Multi poate sunteti incetosati, poate sunteti inchisi in limitele diavolesti, sa spun asa si nu puteti sa-l primiti pe Iisus. (…)”, a spus Cristian Pomohaci in timpul predicii tinuta la o nunta care a avut loc inainte de Revolutie.

Va reamintim ca artistul de muzica populara si fost preot, a fost scos din preotie de BOR in urma dezvaluirilor despre actele sale de pedofilie si condamnat la inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala.
Adauga un comentariu