Magazin

Cum a filmat Maia Morgenstern goala-pusca scene care au inflamat Romania

Publicat: 20 feb. 2016
A filmat orice: de la calugarita la prostituata. Dar n-ati vazut-o niciodata goala intr-un film! Fiecare aparitie a Maiei Morgenstern este spectaculoasa, dar in filmul „Patul lui Procust” socheaza de-a dreptul.
Filmeaza scene erotice, expunand un trup superb. Desi filmarile s-au facut la sfarsitul anilor ’90, iar premiera a fost in 2001, pelicula nu s-a difuzat niciodata in Romania, nici pe ecrane, nici la tv.
In 2012, scenele fierbinti din film au inceput sa circule pe Youtube, insa au fost rertrase. „Parca a fost acum o suta de ani! Am amintiri foarte frumoase de la filmari. In special despre actorul rus Yankovskiy, care a jucat un Ladima foarte puternic. Iar eu eram tanara. Sigur ca eram frumoasa! Scenele de dragoste nu au fost ceva neobisnuit pentru noi, dar nu am avut curajul sa filmam scene de iubire explicita. Nu am indraznit. S-a filmat cu «pacaleala», cum se face in cinematografie. Nu stiu de ce nu a fost cumparat acest film in Romania pentru ca a fost premiat la o multime de festivaluri, mai mari sau mai mici”, ne-a explicat Maia Morgenstern, scrie click.ro.
Lungmetrajul „Patul lui Procust” este ecranizarea moderna a romanului lui Camil Petrescu. Poetul si ziaristul Ladima (Oleg Yankovskiy) se sinucide, iar prietenul sau incearca sa afle motivele sinuciderii lui. Astfel afla ca Ladima s-a sinucis din cauza unei misterioase Doamne T., interpretata de Maia Morgenstern.Comentarii
Adauga un comentariu