National

Cum a disparut averea Elenei Udrea

Publicat: 17 iun. 2015
1

Elena Udrea si-a golit conturile de cand are probleme cu legea. Pe 15 iunie fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului a depus la Camera Deputatilor o noua declaratie de avere, in care se poate observa ca din conturile sale a disparut in ultimul an peste un milion de euro.

Elena Udrea a cheltuit sume frumoase pe avocatii pe care i-a angajat pentru a o reprezenta in justitie, dupa ce in ultimele luni pe numele sau au aparut acuzatii grele in doua dintre cele mai stufoase dosare ale ultimilor ani, Microsoft si Gala Bute.

In ultimul an, Elena Udrea a cheltuit 1,117 milioane de euro, cea mai mare parte a banilor ducandu-se pe avocatii „scumpi” pe care si i-a angajat. Fostul ministru a declarat ca o mare parte din bani s-a dus si pe chiria pe un an in avans a apartmentului in care locuieste in complexul de lux Stejarii, dar si pe salariile angajatilor si pe contractele de leasing pe care le are incheiate.

In ultimul an, Elena Udrea a pus in conturi 100.000 de euro, sulta de pe urma partajului cu Dorin Cocos, 60.000 lei din chirii si 58.900 lei incasati ca salariu la Parlament. Tot in ultimul an, fostul ministru a incasat 260.000 de euro pentru vanzarea unui imobil si a terenului aferent acestuia in Sectorul 2 al Capitalei.
Adauga un comentariu