Eveniment-Social

Cultul personalitatii: portretele lui Adomnitei, obligatorii in institutiile subordonate

Publicat: 03 apr. 2014
1

Ruperea USL la Iasi i-a transformat pe primarul Gheorghe Nichita si pe Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean, in dusmani de moarte. Primarul Nichita l-a atacat ieri, intr-o conferinta de presa, pe „colegul din CJ”, constatand ca acesta a ramas cu mentalitatea la stadiul de „lipitor de afise”.

In incercarea de a-si crea o imagine cat mai favorabila, liberalul Cristian Adomnitei isi afiseaza zambetul in diverse situatii. Mai precis, seful CJ  prezinta deja „comportamente maniacale” vizavi de propria imagine, acesta incepand sa-si atarne portretele prin institutiile  pe care le are in subordine, cum ar fi de exemplu aerogara ieseana.

„Daca colegul meu din CJ se tine doar de politica, de imaginea sa, atunci nu este bine. Eu nu mi-am pus portretul nici la Fundatie, nici la pasaj, ca sa vada lumea cum munceste primarul”, a spus Gheorghe Nichita. In ceea ce priveste modul in care este gestionata activitatea CJ, unde vicepresedintele de la PP-DD Alin Aivanoaie, desi a fost instalat in functie, nu a primit nicio atributie, primarul considera ca mentalitatea presedintelui CJ este a unui lipitor de afise. „La CL fata de CJ lucrurile sunt normale. Noul viceprimar a primit si masina si secretara si atributii, tot ce trebuie. Dincolo au luat vechile apucaturi ale domnului Constantin Simirad. Probabil au ramas acolo cu mentalitatea la stadiul de lipitori de afise”, a opinat primarul.
Comentarii
  • Oameni buni doar nu am inebunit cu totii. Ce dracu stie sa faca acest Aivanoiae in administratie cin el s-a ocupat numai de o firma de paza.

  • ADOMNITEI, CHIRILA, BODEA, FENECHIU+TOTI ACOLITII LOR, GUNOAIE DE DAT FOC. SA LE DAM FOC. SINT ANA DIN CONSILIUL MAFIEI JUDETENE IASI. asa se numeste acum cj ias

  • Da pe Spălător , pe Spălător mare de **** pupător cind il Trimiteți dupa imbecilul de fost Vice sau așteptați sa vina aia cu coasa sa l salte ca pe la etajul 2 a cam început sa puta a hoit

Adauga un comentariu