National

Culmea UMILINTEI!? Politist local pus sa spele masina sefului

Publicat: 07 sept. 2016
1
O poza aparuta pe contul de Facebook „Politistii au umor” a starnit o revolta printre randurile internautilor. In poza apare un politist local din Braila care pare a spala masina sefului sau, directorul adjunct al Politiei Locale Braila
Dumitru Hahui, directorul adjunct al Politiei Locale Braila, neaga vehement ca si-ar fi pus subordonatii sa ii spele masina personala. „Sunt poze facute la misto. In curtea institutiei noastre nu se spala masini…”, a spus Hahui.
Acesta afirma ca autoturismul pe care il conduce in mod curent are in componenta numarului de inmatriculare literele HPD, nu HMB. Intrebat insistent de reporteri al cui este, totusi, acel autoturism de lux fotografiat in curtea Politiei Locale Braila, Hahui a recunoscut ca mai circula, din cand in cand, cu BMW-ul respectiv. In comentariile care insotesc postarea de pe Facebook, multi se intreaba cum de a ajuns un bugetar, fie el si directorul adjunct al Politiei Locale, sa detina un autoturism atat de scump.
Vezi si: Militar ARESTAT pentru corupere de minori. Tinta: Un COPIL in varsta de 8 ani
Explicatia ar fi Dumitru Hahui nu depinde doar de salariul incasat de la Politia Locala. Familia acestuia detine o firma de catering care nu duce deloc lipsa de comenzi, iar asta ar putea explica prosperitatea sefului Politiei Locale.
Tags:Adauga un comentariu