Magazin

Cu cine se iubesc copii politicienilor – FOTO

Publicat: 05 sept. 2011
La adapostul unui trai fara griji, copiii celor care ne conduc se concentreaza pe latura sentimentala. Andrei Nastase, baiatul lui Adrian Nastase (PSD ) sau Sebastian Blaga, fiul lui Vasile Blaga (PDL ), se dovedesc a fi destul de statornici. Si Andrei Videanu, baiatul lui Adriean Videanu, are sanse sa le calce pe urme, pentru ca tocmai si-a gasit marea iubire.
Andrei Videanu – 21 de ani
Dupa un periplu zbuciumat si costisitor la colegiul Le Rosey (Elvetia), Andrei Videanu s-a inscris la George Washington University (SUA), cea mai scumpa facultate din lume (200.000 de dolari pentru patru ani de studiu). Profitand de ocazie, Videanu Jr a schimbat si iubita, renuntand la Oana in favoarea Cristinei Anghel, o apropiata a familiei si un fotomodel destul de cunoscut in bransa. Conform site-ului unei agentii de profil, dimensiunile Cristinei sunt 91/60/84, noua partenera a lui Andrei fiind si o amica de nadejde a Dianei Videanu, celalalt copil al fostului ministru al economiei. Dupa cateva escapade romantice prin Europa, cei doi au depasit pragul prieteniei, dovada fiind poza foarte fierbinte pe care Andrei a postat-o recent pe contul lui de Facebook, in care se saruta pasional cu Cristina, pe fondul unui apus de soare.
Sebastian Blaga – 22 de ani
Baiatul pedelistului Vasile Blaga, fost ministru de interne, este aplecat spre studiu, urmand cursurile Universitatii Tehnice din Munchen. Aici, tanarul de 22 de ani o pastreaza mereu aproape pe iubita sa, Alina Maria Binder (23 de ani), cu care, de cativa ani, traieste o frumoasa poveste de dragoste, chiar in Germania.
Andrei Hrebenciuc – 27 de ani
Fiul lui Viorel Hrebenciuc, lider PSD, a trecut cu bine peste legatura tumultuoasa cu Elena Basescu, fata cea mica a presedintelui tarii. Asa se face ca dupa cateva aventuri pasagere, Andrei s-a hotarat sa ramana langa Irina Noaptes (23 de ani), cu care are o relatie de mai bine de doi ani. Irina e fata lui Alexandru Noaptes, fost director al CFR Calatori, cercetat in prezent pentru faptul ca nu poate justifica suma de 2.800.000 dintr-un total declarat al averii de circa 3.000.000.
Andrei Nastase – 25 de ani
Baiatul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, PSD, se lauda de ceva vreme cu o relatie statornica alaturi de Bianca Ciuvat, manechin si studenta la Drept. De altfel, intentiile celor doi sunt dintre cele mai serioase, dovada declaratia lui Nastase jr, acordata emisiunii „Drept la tinta”, de la Kanal D: „Normal, am prezentat- o pe Bianca parintilor mei, au dreptul sa stie”.
Alexandru Vanghelie – 17 ani
Baiatul lui Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 din Bucuresti, are lipici la fetele frumoase. Ultima cucerire a junelui, care intentioneaza sa studieze la Oxford, e Alexandra Mateut (16 ani), fata cea mica a fostului mijlocas dinamovist Dorin Mateut.Adauga un comentariu