National

Cu cine merge PSD la alegerile parlamentare. Doi grei ai partidului, scosi de pe liste

Publicat: 25 oct. 2016
1

Liderii PSD s-au reunit, in aceasta seara, in sedinta Comitetului Executiv National, la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta in care se vor valida listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Ioan Cindrea de la Sibiu a fost scos de pe liste in urma condamnarii pe care a suferut-o. De asemenea, un al doilea greu este exclus de pe liste in urma unei condamnari definitive – Ion Calinoiu, fost sef al CJ Gorj.

In cadrul sedintei, Liviu Dragnea a precizat ca pe liste sunt prezenti multi tineri. In ceea ce-l priveste pe Victor Ponta, seful PSD a precizat ca aceasta va candida.

La sedinta a venit si Victor Ponta, care participa in calitate de invitat, pentru ca nu mai face parte din Comitetul Executiv.

De asemenea, la sedinta participa toti liderii importanti ai PSD, dar au fost vazuti si o parte dintre candidatii surpriza la alegerile parlamentare, in mod special cei din Bucuresti.

”Stimati colegi, este o zi foarte importanta, pentru ca astazi ii vom alege pe candidatii nostri care vor merge sa ne reprezinte in fata romanilor. Am tinut sa trecem prin Parlament legea conversiei. Toata lumea din Parlament a votat aceasta lege a conversiei, dar ea a fost atacata la CCR de acest Guvern, Guvernul Iohannis-Ciolos-PNL.Astazi am adoptat, in Parlament, legea care elimina 102 taxe pentru romani. Acestea nu sunt taxe mari, dar sunt taxe care mananca timpul romanilor si ne enerveaza pe toti. De abia ce a fost aprobata, ca doamna ministru de Finante a spus ca ataca si aceasta lege la CCR. Stimati colegi, de astazi lucrurile sunt clare. Noi am sustinut si sustinem masurile bune pentru oameni, acest Guvern lucreaza doar la ordinele PNL. Dacian Ciolos ne-a spus ca nu va ramane premier. Chiar aici, in aceasta sala, Dacian Ciolos ne-a spus ca nu va ramane premier si nu va face politica, adica este un mincinos. La fel ne-a spus si presedintele Klaus Iohannis ca nu vom mai avea premier tehnocrat, dar iata ca-l sustine pe Ciolos. Amandoi sunt niste mincinosi si ipocriti!”, a spus Dragnea, in sedinta PSD.
Adauga un comentariu