Magazin

Cu ce ramane sotia lui Vladimir Putin dupa divort

Publicat: 11 iun. 2013
1

In urma cu cateva zile, presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat ca divorteaza de sotia sa, Liudmila. Expertii rusi au decis sa calculeze ce-i va ramane fostei Prime doamne a Rusiei dupa departirea de liderul de la Kremlin.

Potrivit declaratiei de venit pe anul trecut, Putin detine la Sankt-Petersburg un apartament cu suprafata de 77 metri patrati, un teren 1.500 metri patrati in regiunea Moscovei si un garaj de 18 metri patrati. In plus, Putin locuieste intr-un apartament de 153,7 metri patrati. Conform declaratiei de venit, sotia sefului statului nu poseda, practic, nimic, scrie incomemagazine.ro.

Dupa divort, Liudmla Putina poate pretinde la jumatate din bunurile dobandite in timpul casatoriei. Prin urmare, poate prim jumatate din apartamentul situati in capitala de nord a Rusiei, adia 38,5 metri patrati, jumatate din terenul din apropierea Moscovei (750 metri patrati) si jumatate din garaj (9 metri patrati). Apartamentul aflat acum in folosinta familiei prezidentiale nu este proprietatea acesteia.

In ceea ce priveste resedinta de la Novo-Ogarevo, pe care Putin a ales-o pentru a-si trai restul vietii dupa ce va parasi definitiv Kremlinul, conacul construit in secolul 19 si refacut in totalitate la indicatiile liderului rus, ea poate fi folosita numai de membri familiei Putin, statut pe care Liudmila il va pierde dupa divort.
Adauga un comentariu