National

CTP il desfiinteaza pe Dan Andronic: Ne spunea cum se face presa

Publicat: 11 dec. 2015
1

„Ministru Stanescu, Presedinte Carstocea, Van Damme Florea si Paracetamol Galeata. Daca exista aceste nume in anuar, de ce nu ar exista si Al Romaniei Paul?”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la vestea ca acesta este numele sau din acte.

„M-am intrebat si eu si am aflat aceasta informatie pozitiva, in buletinul de identitate al acestui domn scrie Al Romaniei Paul Philipe. Cum poate sa te cheme asa? M-am uitat in anuarul statistic al Romaniei si am mai gasit niste nume: Ministru Stanescu, Presedinte Carstocea, Van Damme Florea si Paracetamol Galeata. Daca exista aceste nume in anuar, de ce nu ar exista si Al Romanei Paul? Cu toate ca, iarasi m-am gandit, domnul acesta a venit aici ca sa-si ia Romania inapoi. Circula expresia asta. Multi o vor. Si acest domn o vrea si a venit aici sa si-o ia, bucata cu bucata. Ceea ce a si intreprins si a fost intrerupt din procesul asta de reluare a tarii de la bunica-su, se pare ca e bunicul lui Carol al II-lea, a fost oprit de DNA. Nu stiu cat de Al Romaniei este acest individ, dar Romaniei ar trebuie sa se numeasca Romania a lui Paul, din moment ce dorea sa intre in posesia tarii”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„La urma urmei, poate ca cel mai potrivit nume ar fi Paul al lui Basescu, asa cum se spune… a lui Gheorghe, pentru ca al lui este. Nu stiu cat este al lui Carol al II-lea, dar al lui Basescu este sigur. Aveti sa dati o poza de la nasirea lui, cand e nas mare domnul presedinte? E interesant cu ce se ocupa domnul acesta in vreme ce era nasit de domnul Basescu, iar domnul Basescu il facea tradator si sluga rusilor, de cate ori putea, pe unchiul – sa zicem – al persoanei in cauza si anume Mihai I”, a mai spus jurnalistul, adaugand ca Paul Al Romaniei si politicienii s-au folosit reciproc.

Jurnalistul a vorbit si despre implicarea lui Dan Andronic, director autosuspendat al ziarului Evenimentul Zilei: „Ne preda lectii de jurnalism la televizor, ne spunea cum se face presa, cum e aia, cum e ailalta, ne dadea povete. Simplu fapt de a fi implicat intr-o asemenea afaceri, pentru cineva care se numeste jurnalist, din punctul meu de vedere nu mai are dreptul sa se numeasca jurnalist.”
Adauga un comentariu