National

CTP: Cred ca mai lipseste Traian Basescu sa raspunda la niste intrebari puse de un procuror

Publicat: 23 nov. 2014
1

Cristian Tudor Popescu scrie in cel mai nou editorial Gandul.info despre rolul pe care il joaca Traian Basescu in cel mai mare dosar de coruptie care a cutremurat efectiv justitia din Romania. Arestarea Alinei Bica, sefa DIICOT, “acopera” implicarea unor personaje foarte apropiate presedintelui Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos.

”Daca-mi doresc ceva in legatura cu T. Basescu este sa nu-l mai vad la pupitrul Cotrocenilor, caci imi vin in cap scenetele de manipulare jucate acolo ca sa-i bage pe inapoiatii mintal sub pulpana Elenei Udrea.

Nu tin sa ajunga in puscarie, cum va hotari Justitia, asa sa fie, dar sa-si faca numerele in vreun talk-show tv, cu sabia ratingului la ceafa, n-ar fi rau.

Citeste si Ce a stiut Traian Basescu atunci cand a semnat pentru Alina Bica?

„Am satisfactia ca las o tara cu optiuni clare: parteneriatul cu SUA, prezenta in UE si NATO, credibilitatea dobandita in mod deosebit in NATO” a zis dl. Basescu la validarea de catre CCR a noului presedinte, Klaus Iohannis.

Mai lipsea sa spuna ca ne lasa destul aer de respirat. In 2004, cand a ajuns dl. Basescu presedinte, Romania era in NATO de doi ani, iar aderarea la UE, practic rezolvata. Parteneriatul strategic cu SUA dateaza hat din 1997.

Ceva a lasat totusi T. Basescu ca presedinte: Justitia. O Justitie candva paralizata, aflata in scaunul cu rotile inainte de 2004, care acum e in picioare si bate pe la usile multilor gusati, ingrasati cu miliarde de euro din banii statului, facandu-i sa experimenteze un sentiment folositor: frica. Niciunul dintre cei ce ii vor urma la Cotroceni lui T. Basescu nu mai poate opri masinaria legii, care nu iarta pe nimeni.

Citeste si Gigi Becali, dezvaluire soc despre dosarul retrocedarilor in care apar Alina Bica si Dorin

Nici chiar pe sefa FBI de Romania, adica DIICOT. O proba de buna functionare a unui organism statal este capacitatea de a-si identifica si autoopera propriile tumori, chiar cand sunt la cap. Carevasazica, potrivit procurorilor DNA, femeia Bica, Alina pe numele mic, conducatoarea operatiunilor de lupta impotriva crimei organizate si terorismului, a rasluit de la statul roman 60 milioane de euro, in beneficiul gusatului StelianSteluGheorghe.

Cu cine era inhaitat numitul Stelu? Cu d-na Udrea si fosta ei jumatate, Dorin Cocos, care si-a luat partea lui de cascaval, vreo 10 milioane de euro, alea de care sotioara Elena zice ca nu stia nimic.

Sau altele.

Cu cine s-a dus la Paris, la hiperhotelul „Le Bristol”, ca sa stea intr-un apartament de 1.700 euro pe noapte, si sa sparga alte mii de euro la shopping, bugetara antitero Bica? Cu sora ei de poseta, Elena Udrea.

Si uite-asa se vede cuibul soparlelor care au trecut ani in sir prin toate urechile de ac fara sa-si lase macar coada. Sub mandatul cui? Al anticoruptului Basescu.

Citeste si Adrian Papahagi, dezvaluiri incendiare despre legaturile Elenei Udrea cu Alina Bica: „Cum

Caci din asta se compune, paradoxal, mostenirea lui Basescu: de-o parte Justitia functionala, de cealalta, famiglia Udrea si alte personaje care ar putea sta acum dimineata cu urechea ciulita la usa si periuta de dinti impachetata, cum ar fi Videanu, Falca, Berceanu, Olteanu, Roberta Anastase & comp.

Cred ca, pentru a legaliza definitiv aceasta mostenire, mai lipseste ca, dupa 21 decembrie, dl. Basescu sa raspunda la niste intrebari, si nu la televizor, puse de un procuror.”, scrie CTP pe gandul.info.
Comentarii
  • Se stie aversiunea reciproca mai veche intre CTP si Presedinte. Jurnalist controversat, caracterizat de o rautate viscerala, CTP da o noua dovada de partizanat.

  • nu vreau sa iau apararea bicai alina,dar evaluarea unui teren e un lucru foarte alunecos,pretul la echilibrul vanzare=cumparare e greu de stabilit,m-am uita si acum la preturi in zona(imobiliare.ro),valorii mari(adevarat pentru suprafete mai mici)!,deci daca nu se stabileste ca evaluatorul a fost mituit,ca, comisia a acceptat un pret majorat cu toate ca era informata de evaluarea gresita,vina nu poate si pe umerii nimanui!

Adauga un comentariu