Sport

CSMS Iasi joaca astazi la Brasov in etapa 7 din Liga I

Publicat: 28 oct. 2012
1
Astazi, cu incepere de la ora 17.00, echipa CSMS Iasi va intalni, in deplasare pe CS Inter Teliu Brasov in etapa 7 din Liga I de futsal. Meciul este programat în Sala de Sport a Scolii Generale din Zabala – jud. Covasna, comuna de 3.500 locuitori aflata la 65 km de Brasov, la doar 17 km de municipiul Targu Secuiesc si la doar 6 km de orasul Covasna. Pentru a pregati cum se cuvine meciul cu formatia de sub Tampa, dar care îsi disputa meciurile de pe teren propriu în judetul Covasna, CSMS Iasi s-a deplasat în aceasta saptamana la Chisinau, pentru un amical cu nationala Republicii Moldova. Echipa ieseana, pregatita de antrenorii Nelu Stancea (A 1) si Florin Nichifor (A 2), primul fiind si secundul nationalei Romaniei de fotbal în sala, a pierdut la limita confruntarea cu nationala Republicii Moldova, cu scorul 2-3 (1-1). Iesenii au condus cu 1-0, prin golul lui Narcis Catarama, au egalat la 2-2 prin Liviu Ruxandari, dar moldovenii din stanga Prutului au înscris si golul victoriei, la scorul final de 3-2. 
Lotul echipei iesene a fost urmatorul: Marius Chiriac, Ioan Grigoras (portari) – Sebastian Carare, Narcis Catarama, Andrei Despan, Ciprian Bucovanu, Radu Pisica, Dragos Baciu, Stefan Tudorache, Radu Gutu, Liviu Ruxandari, Ciprian Brighiu.
Meciul de astazi dintre CS Inter Teliu Brasov si CSMS Iasi va fi arbitrat de Bogdan Sorescu (Pitesti – A 1) si Gabriel Gherman (Bucuresti – A 2), rezerva fiind Ilie Sandru (Pitesti). Observatorul jocului va fi Petre Radu (Bucuresti). Adauga un comentariu