Sport

CSMS a ajuns la trei infrangeri consecutive in 2013

Publicat: 20 feb. 2013
1

În etapa a 15-a din Liga I de futsal, CSMS Iasi a inregistrat un nou esec, fiind invinsa acasa de Spicom Sfantu Gheorghe, cu scorul de 2-4 (1-2). Aceasta este a treia infrangere consecutiva in anul 2013, din tot atatea meciuri disputate. La scorul de 0-2, portarul titular iesean Marius Chiriac a fost înlocuit cu rezerva Ioan Grigoras, dar ambii au avut evolutii nesigure. În schimb, portarul Andrei Grigoras (Spicom, om de lot national) a aparat exceptional, plus ca iesenii Ruxandari, Despan, Gutu, Pisica si Pricop au ratat mari ocazii la poarta oaspetilor. În urma acestei înfrângeri, CSMS Iasi ramâne totusi pe locul 7, cu 17 puncte si pastreaza în continuare sanse de a evolua în turneul play-off (locurile 1-8).
De mentionat ca în pauza meciului de la Sala Polivalenta a avut loc o demonstratie de capoeira (grupul sportiv fiind condus de Iulian Dumitru, de la FEFS) si un concurs de lovituri de pedeapsa de la 6 metri (penalty-uri) pentru public, portar fiind Cezar Petrescu (nou venit la CSMS Iasi). Au câstigat tricouri si invitatii la meciul urmator spectatorii Georgian Feodorov, Razvan Bârgaoanu, Petru Caramidaru, respectiv Sorina Baciu si Corina Banu.
Într-un meci arbitrat de cuplul Sebastian Captan si Doru Balmus (ambii din Galati) au evoluat echipele: 
CSMS Iasi Marius Chiriac – Sebastian Carare, Narcis Catarama, Radu Pisica si Liviu Ruxandari, apoi Ioan Grigoras –  Andrei Despan, Dragos Baciu, Radu Gutu, Lucian Cojocariu, Alexandru Iftinca, Valentin Pricop. Antrenori: Nelu Stancea (A 1) si Florin Nichifor (A 2).
Etapa viitoare, pe 4 martie, la ora 17.30, CSMS Iasi joaca in deplasare cu City’us Targu Mures.
Pana atunci, în optimile de finala ale Cupei României, pe 28 februarie 2013, de la ora 18.00, Sala Polivalenta va gazdui partida CSMS Iasi-KSE Tg. Secuiesc.
Comentarii
  • portarul de lot national de la spicom este altul decat ati mentionat voi…Il cheama Lazlo Klein si nicidecum grigoras. acesta este protarul de rezerva al echipei nationale de futsal a Romaniei si in tur era in lotul echipei campioane din Targu Mures…
    printre altele maievolueaza la anumite cupe private de minifotbal la echipa Design Construct Brasov
    Documentati-va mai bine….

Adauga un comentariu