Sport

Crosul de sambata viitoare de la Iasi va sarbatori 100 ani de Olimpism in Romania

Publicat: 06 iun. 2014
1

Sâmbata, pe 14 iunie 2014, de la ora 9.00 va avea loc în Dealul Copoului Crosul Ziua Olimpica Iasi, cu ocazia sarbatoririi a „100 de ani de Olimpism in România” (1914-2014). Organizatorii manifestarii sunt Academia Olimpica Romana – Filiala Iasi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi (noul director executiv este Alexandru Cisman) si Asociatia Judeteana “Sportul pentru Toti” Iasi, în parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, Serviciul Rutier Iasi, Serviciul Judetean de Ambulanta Iasi si Facultatea de Educatie Fizica si Sport Iasi.

Citeste si: Alexandru Cisman este noul sef al sportului iesean

Traseul crosului iesean este urmatorul: Stadionul „Emil Alexandrescu” (peluza A, cea pozitionata spre linia de tramvai) – Rond Institut Agronomic (punct de control) – întoarcere pe acelasi traseu – sosire la Stadionul „Emil Alexandrescu” (peluza A).

Crosul “Ziua Olimpica” este deschis tuturor categoriilor de vârsta, indiferent de statutul social, confesiune religioasa ori apartenenta politica. Participantii trebuie sa fie apti pentru efort fizic, ei participând pe propria raspundere.

Înscrierea la cros se va face în ziua manifestarii, pe 14 iunie 2014, între orele 7.30 si 8.45, la Stadionul „Emil Alexandrescu” (peluza A) din Dealul Copoului.
Participantii la competitie vor primi tricouri, diplome, cupe, premii (materiale sportive si promotionale cu însemnele olimpice, acordate prin tragere la sorti, în cadrul unei tombole).

Vor primi premii ocupantii locurilor 1, 2 si 3 (la feminin si masculin), cel mai tânar participant (la fete si baieti), cel mai vârstnic participant (la feminin si masculin) si cea mai numeroasa familie prezenta la startul crosului.
Adauga un comentariu