National

Cronica neagra

Publicat: 28 oct. 1999
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:6977;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Arestati pentru tilharie
Petru Burlacu, 35 ani, Adrian Viorel Burlacu, 24 ani si Ciprian Tibulca, 17 ani, au fost depusi in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi. Cei trei au fost prezentati de politistii din Pascani procurorilor ieseni iar acestia au eliberat mandate de arestare preventiva pentru tilharie.

•Retinuti pentru furt si tilharie
Politistii ieseni l-au retinut pe Constantin Cristea, 24 ani din Iasi, cunoscut cu antecedente penale, in prezent fara nici o ocupatie. In ziua de 25 octombrie, in gara, Cristea l-a acostat pe Ion Pavel din Avrameni – Botosani. Amenintindu-l cu bataia, i-a luat din buzunar 1,3 milioane lei. Autorul urmeaza a fi prezentat la Parchet cu propunerea arestare preventiva. Tot cu aceeasi propunere au fost adusi la Parchet Marian Paladuta, 16 ani si Adrian Galusca, 21 ani din Ciurea, care pe 24 octombrie au tilharit taximetristul Virgil Caramb.

•Mort in curtea casei
Marti, Ion Manatarca, in virsta de 40 ani din localitatea Scheia – comuna Al.I.Cuza a mers la un consatean cu care s-a cinstit din niste vin. Dupa mai multe pahar, Manatarca a plecat acasa. Odata intrat in curtea casei, a cazut si a murit. Nu sint suspiciuni de omor dar, conform prcedurii in asemenea cazuri, s-a dispus autopsierea cadavrului in ideea stabilirii exacte a cauzelor decesului.

•Bataie in familie
In familia Codreanu din Iasi, Sfintul Dumitru era o zi obisnuita de sarbatoare ce nu prevestea nimic rau. Dupa ce barbatii familiei, Alexandru, 61 ani si fiul acestuia, Dumitru, 38 ani au baut cite ceva – nu se stie din ce motive – a izbucnit scandalul. De aici pina la bataie nu a fost decit un pas, in urma incaierarii fiind necesara internarea lui Dumitru la Spitalul de Neurochirurgie, cu diagnosticul „plagi contuze pronto-parietale”. Urmeaza ca acesta sa fie examinat de medicul legist pentru a se stabili numarul zilelor de spitalizare.
Cristian DONOSE
Adauga un comentariu