Local

Cristina Nichita, deputat PSD, data in judecata de creditori

Publicat: 12 feb. 2013
1

@ Un afacerist din Iasi, ajuns chiar si deputat in Parlamentul Romaniei, se face de tot rasul @ Acesta se tiganeste in fata instantei de judecata chiar si pentru un singur leut @ Afacerea sa, o renumita casa de moda, se afla la un pas de faliment, din cauza datoriilor de zeci de miliarde de lei vechi @ Numai ca deputatul nu are de gand sa le achite, depunand contestatii peste contestatii la instanta de judecata pentru orice suma infima pe care o are de platit

Creatoarea de moda din Iasi, care si-a adus in stare de faliment propria afacere si a reusit sa obtina un scaun caldut in Parlamentul Romaniei, se tiganeste acum in instanta. Dupa ce firma sa este la un pas de faliment, deputatul iesean nu vrea sa recunoasca datoriile de miliarde de lei vechi lasate in urma sa. Cristina Nichita, deputatul PSD ales in colegiul Dacia – Alexandru – Mircea – Galata si care detine casa de moda Niky Fashion, nu vrea nici in ruptul capului sa accepte o lista lunga de datorii pe care le-a lasat in urma firma sa. SC Niky SRL este din luna mai 2012 in stare de insolventa, cu datorii de zeci de miliarde de lei vechi catre stat, furnizori sau parteneri de afaceri. Complexele comerciale din Iasi, Suceava, Timisoara, Cluj si Constanta au de recuperat creante rezultate din chiriile care trebuiau achitate pentru spatiile in care creatoarea de moda isi etala produsele. In culmea disperarii, Cristina Nichita cauta orice motiv pentru a scapa de achitarea datoriilor. Ea a inceput sa puna la indoiala unele sume datorate, legandu-se chiar si de cele de cateva sute de lei.   

Cinci contestatii la tabelul creantelor

Deputatul iesean Cristina Nichita a inceput sa caute nod in papura fiecarei datorii pe care o are de achitat, incercand sa se prevaleze de la plata. Aceasta a depus cinci cereri la Tribunal, prin care contesta mai multe creante ale BRD Sogelease IFN, ale Romtelecom, SC Unirea Shopping Center SA, SC Formens SRL si E.ON Energie. Nichita invoca diferite motive. In primul rand, aceasta se bazeaza pe tardivitatea depunerii cererii. Deputata si-a luat si masuri de siguranta. Astfel, in cazul in care judecatorii nu vor crede cele invocate legate de intarzierea cu care au fost depuse aceste cereri de catre creditori, ea a mai nascocit un motiv. Creatoarea de moda spune ca, de fapt, sumele nici nu ar exista in realitate. „Data la care a fost depusa cererea este cu mult peste termenul limita fixat de instanta de judecata. Suma nu indeplineste conditiile cerute”, se arata in toate cele cinci contestatii depuse la dosar de catre Cristina Nichita, administratorul firmei Niky SRL. Vinovata de situatia dezastruoasa a firmei pare a fi chiar creatoarea. Mai multi parteneri de afaceri carora le datoreaza bani au invitat-o, in urma cu cateva luni, la o conciliere. Cum aceasta nu a binevoit sa se prezinte, SC Caron SRL, SC M&M Bussines Image SRL, SC Boema SRL, SC Maxinese SRL, SC One Identity SRL, SC Csibe Sor SRL, SC Laichici SRL au actionat-o in instanta pentru recuperarea datoriilor.
Comentarii
  • „Baba asta”…pun pariu ca tu esti vreo frumusete si chiar la varsta ei o sa arati ca o *********. Si mamica ta arata ca la 18 ani, asa-i?

   • Pentru Daniel , Iris, etc. : Sunteti JALNICI ! Nu aveti argumente , si va faceti de ras , fiind asa de ignoranti . Sunt destul de tanara , dar nu sunt de acord sa faceti de ras generatia noastra . Probabil proveniti din familii dezastruase , si cei sapte ani de acasa va lipsesc . Sunt sigura ca mamele si bunicile voastre , au parte de aceleasi cuvinte , dar ele merita din plin ,daca v-au crescut asa .

 • Mamaie crede ca o sa ii mearga la nesfarsit si ca deputatia o va salva basma curata de tzepele pe care famiglia le da cu regularitate. Se inseala. Zic: se inseala. Mamaie sa nu uite cum si de ce a ajuns deputata. Si daca da semne de uitare i se va aduce aminte. Ulciorul nu merge de multe ori la apa si pisica nu papa decat o data otet. Era mai sanatos sa se ocupe de autistii sai, sa faca gris cu lapte la bebe-mare si sa isi prasheasca gradina pentru primavara. Asa, „tardiv”, ca tot ii place termenul asta.

  • Daniela, draga, cred ca esti tare frustrata. Rautatile pe care le arunci ti se vor intoarce cu siguranta, tine minte si n-ai sa stii de unde, o sa zici ca n-ai noroc in viata.

 • … ar stii iesenii ce fost la cu ru lui madam prin anii 86-90,vai,vai …cordanca Iasului a fost si acum ne da lectii,cine stie sa postezi intamplari cu tanti .

 • doua ******* pesediste.dar vine politia si cu DNA-ul, și atunci sa vezi frate cite lacrimi ca nu suporta detentia și ca au boli care mai de care mai grave.

 • Fara sa o cunosc personal , consider ca , Cristina Nichita , este un adevarat privat (printre putinii , in tara ) , care nu a folosit bani publici in afaceri . Am vazut totusi ca este un bun profesionist , deoarece am purtat cu placere produsele firmei sale (tipare si materiale de calitate ). In tara aceasta ,bugetarii importanti (de ex. prof . din preuniversitar) si adevaratii privati , cinstiti sunt distrusi . Pt. prof . se aplica aducerea lor la nivel de cersetor , umilirea pt ca sunt bugetari si lipsa totala de respect , care se transmit si elevilor . Pentru privatii cinstiti , taxele si contributiile sunt exagerate , incat sunt adusi la faliment . Aceste taxe si impozite sunt exagerate , pt. a se acoperi furtul din banii publici , si marea evaziune . S-a vazut ce au facut Basescu si PDL , in loc sa se opreasca din furat , au taiat pensii si salarii oamenilor care abia supravietuiau . Nici o guvernare pana atunci nu a facut asa o grozavie .

 • Pentru cei interesati, NU va pati nimic. De ce ? simplu, este casatorita cu mina dreapta a lui Nechita, JiJi. Mina dreapta in adevaratele tunuri imobiliare trase in Iasi. Combinati cu lumea grea a Iasului, poate va dati seama singuri, este sotia sefului din primaria Iasi a compartimentului numit URBANISM.

 • Vinde-ti cucoana vila din Cjbuc si plateste-ti datoriile ca pe noi frerii pentru 1000 2000 ron Guvernul vrea sa ne lase pe drumuri ,in tara asta legea se aplica preferential?

 • Vinde-ti cucoana vila din Cojbuc si plateste-ti datoriile ca pe noi frerii pentru 1000 2000 ron Guvernul vrea sa ne lase pe drumuri ,in tara asta legea se aplica preferential?

 • Cum e posibil ca politistilor,parlamentarilor, ministrilor, judecatorilor, procurorilor (oricaror demnitari sau persoane pe functii de conducere echivalente la stat)etc si candidatilor la astfel de functii sa nu li se ceara absenta „problemelor” cu legile, dovedite prin:cazier judiciar, cazier financiar, dovada comportamentului social corect de la domiciliu (absenta datoriilor fata de vecini, asociatii, comunitate), iar eventualele plangeri sau dosare in curs impotriva acestora sa fie judecate in procedura de maxima urgenta (daca indeplinesc celelalte conditii pentru a candida, de exemplu)?!In caz contrar, obtinem situatia jalnica din prezent cu un parlament si institutii conduse de toata rusinea, de infractori, rau platnici, evazionisti,indivizi antisociali etc!Lupii paznici la oi, la ce bun ne putem astepta?!

Adauga un comentariu