Eveniment-Social

Cristian Tudor Popescu va conferentia la Universitatea Cuza

Publicat: 24 feb. 2012
1

Cristian Tudor Popescu va conferentia la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) pe 2 martie, de la ora 13.00, in Aula Magna Mihai Eminescu a institutiei. Filmologul, scriitorul si jurnalistul va sustine o conferinta pe tema „Filmul surd in Romania muta. Politica si propaganda in filmul romanesc de fictiune (1912-1989)”. De mentionat faptul ca tema conferintei este si titlul celui mai recent volum semnat de CTP si aparut la Editura Polirom, care va fi lansat cu aceasta ocazie. La manifestare si-a anuntat prezenta si Emil Hurezeanu. Cele doua evenimente se deruleaza in cadrul unei intalniri cu studentii cuzisti.
Comentarii
  • Este scandaloasa insistenta lui CTP de a conferentia in Aula UAIC iar rectorul gafeazadin nou caci speriat de grobianismul manifest al lui CTP accepta sa maculeze un spatiu cultural venerat de ieseni si nu numai.politica si propaganda in curnalismul romanesc dintr-o Romanica surda la vuietul crizei europene si muta in fata acestui impostor ce isi zice „Marele Masturbator”al neamului,asta e tema papusarului obsedat de sex si macinat de complexe.

  • Lume,lume! CTP recidiveaza;vrea musai sa conferntieze la Iasi pe tema lui obsedanta „Totul despre sex”,asistat de alt curnalist de vocatie Emiluta Hurezeanu.Participantii sunt rugati sa-si cumpere numai prezervative parfumate;intrarea libera iesirea pe branci

  • Rusine,d-le Rector! V-ati gandit sa aduceti ca o contrapodere la vizita Premierului tocmai pe acest individ,C.Tudor Popescu,un surogat de jurnalist care isi bate joc de tot ce e romanesc si de valoare.Cum acceptati sa conferentieze un astfel de impostor in fata studentilor? Astfel de modele oferiti? Rusine si corpului didactic de la Unversitate ca accepta obrznicia inginerului cu pretentii de jurnalist,sau scriitor,sau cinefil sau orice ar putea sfida bunul simt.

  • HA,ha,ha, CTP=filmolog,poate mancator de filme porno pe care le consuma fara sonor dupa propria-i marturisire publica!; CTP=jurnalist,poate curnalist dupa definitia pe care a dat-o recent jurnalistilor al caror sef se vrea! CTP=scriitor,poate daca acceptam toate dejectiile lui,identice cu ale postacilor needucati si incompetenti in meseria pe care si-au ales-o.De ce nu tine CTP o conferinta la Politehnica ,doar are diploma de inginer,deci nu trebuie sa minta publicul in legatura cu statutul sau social???

Adauga un comentariu