Magazin

Cristian Tantareanu se tine de glume pe seama mortii

Publicat: 25 oct. 2013
1

La doua zile dupa ce a fost citat cu o declaratie in care anunta ca nu mai are mult de trait si va muri inainte de venirea Craciunului, Cristian Tantareanu a dat asigurari la Romania TV ca este sanatos tun si totul a fost doar o gluma menita sa tina la distanta o prezicatoare.

Milionarul Cristian Tantareanu facea zilele trecute o declaratie care umplea de fiori opinia publica, el anuntand intr-un cadru privat, la un eveniment monden, ca nu mai are mult de trait si din cauza unei boli incurabile va muri pana la Craciun.

Presa a preluat informatia, care avea un grad ridicat de veridicitate mai ales in contextul cancerului la colon ce i-a fost descoperit in urma cu patru ani.

Totul nu s-a dovedit a fi insa decat o simpla gluma, „bomba” fiind dezamorsata chiar de Tantareanu, la Romania TV, desi chiar el spusese ca ar vrea sa gaseasca un astrolog care sa-l minta ca va apuca anul viitor.

„Acum doua zile am fost la un eveniment monden. Lume multa, am ajuns tarziu, s-a repezit la mine cineva si a zis: eu sunt astrolog sau, nu stiu ce era, prezicatoare. Spunea ca la nu stiu ce emisiune mi-a zis ca nu stau bine cu sanatatea, ca nu am luat-o in seama si ca pana la urma am facut cancer. Apoi a spus: acum, ma uit la dumneavoastra si va spun precis ca nu mai aveti nimic, sunteti bine”.

Eu, ca sa scap i-am spus: domnisoara, nu este asa, vin de la doctor si doctorul mi-a spus ca nu mai prind Craciunul. Asta a fost tot”, a povestit Cristian Tantareanu.

El a mai spus ca aceasta gluma a sa fost interpretata gresit de presa, care a transformat-o intr-o stire serioasa, dand in acelasi timp asigurari ca se simte foarte bine.
Adauga un comentariu