National

Cristian Sima a prezentat SMS-urile cu Viorel Hrebenciuc

Publicat: 28 nov. 2012
1

Brokerul Cristian Sima, fost director al bursei din Sibiu, a prezentat, intr-un interviu difuzat miercuri in cadrul emisiunii ”Sub semnul intrebarii” de pe B1TV, un schimb de SMS-uri intre el si politicianul Viorel Hrebenciuc, din care reiese faptul ca acesta din urma a investit prin intermediul sau.

Intr-o serie de SMS-uri 18 septembrie 2012, dupa o intalnire de la Clubul Francez, Sima i-a semnalat lui Hrebenciuc faptul ca toate erau impotriva sa si ca actiunile nu mergeau cum trebuia. Politicianul i-a spus initial ca nu a vorbit cu nimeni si ca totul este in ordine. Apoi Sima i-a semnalat si ca  CNVM i-a suspendat 17% pentru concertare.

Cateva zile mai tarziu, cei doi s-au intalnit in holul WBS Holding si printr-un telefon, Hrebenciuc a amanat adunarea generala a actionarilor de la Sibiu. Dupa ce adunarea s-a consumat, Hrebenciuc i-a trimis un mesaj lui Sima, prin care-i spunea ”stiu ce s-a intamplat. Important e ca s-a amanat si avem liniste pentru viitor.”

”Nu cred ca dansul mi-a facut-o. Nu cred ca are un amestec. Sunt convins ca nu” a tinut sa precizeze brokerul.

Social-democratul Viorel Hrebenciuc a sustinut ca nu intelege de ce numele sau este mentionat in scrisorile facute publice de catre brokerul Cristian Sima la cateva zile dupa fuga din tara, sustinand ca acesta ”fabuleaza”.

“Nu am avut nicio relatie cu Sima, este o nebunie, fabuleaza. Mi-a propus sa cumpar Hotnews, am spus ca nu sunt interesat chiar daca as avea bani. Am mai avut discutii la o cafea despre bursa”, a subliniat pentru Gandul Hrebenciuc.
Adauga un comentariu