National

Cristian Sima a intrat in direct la Realitatea TV

Publicat: 12 oct. 2012
1
Cristian Sima, brokerul cautat de toata lumea, a intrat in direct prin telefon la Realitatea TV si a anuntat ca este pe o insula. El a admis ca a pierdut banii clientilor – in jur de doua milioane de euro si doua milioane de dolari.
„Asa cum am declarat, am pierdut bani. Nu am plecat cu niciun ban, nu am niciun ban in niciun cont ascuns. Toate conturile sunt declarate. Toata nebunia asta ati creat-o dumneavoastra presa. Eu am plecat pentru ca eram cu presiunea ajunsa la maxim. Am pierdut cam doua milioane de euro si doua milioane de dolari. Am tranzactionat prost si am pierdut. Imi este frica, Imi este frica efectiv fizic. Nu am nicio boala. Am facut tranzactiile de capul meu si nu este nimeni implicat de la WBS. Toata vina imi apartine. Am raspunderea morala pentru ce am facut”, a declarat Sima, la Realitatea TV.
„Cred ca o sa depuna plangeri, cred ca o sa se astepte la castiguri foarte mari. Cred ca vor depune plangeri. Astept sa vad fiecare cat cere”, a mai spus Sima, exclusiv pentru Realitatea TV.
Telenovela brokerului Cristian Sima, despre care s-a zvonit ca ar fi fugit cu banii clientilor, bani primiti de la vedete si politicieni, a capatat azi noi proportii. Intr-o scrisoare trimisa jurnalistului Radu b, Sima dezvaluie cateva sume investite. Daianu a investit 200.000 de euro, iar Irina Schrotter 100.000 de euro.
Cristian Sima: Am apelat la Hrebenciuc. Cu ce putere a amanat AGA? Nu pot spune
„M-am intalnit cu domnul Hrebenciuc de doua ori. Tot ce am scris a fost adevarat. Am sms-uri de la dansul si pot dovedi. Dupa ce am pierdut 30% din CNVM am apelat la domnul Hrebenciuc. Cu ce putere a amanat AGA? Nu pot spune. A telefonat la mai multe persoane implicate si le-a spus ca e bine sa amane.Adauga un comentariu